Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Круела“ – добрите герои понякога не се превръщат в легенда, но лошите...

„Круела“ – добрите герои понякога не се превръщат в легенда, но лошите...

Аз детето | 2021-02-19

„Круела“ – добрите герои понякога не се превръщат в легенда, но лошите...

През 2021 година светът на киното приветства един от най-емблематичните филмови образи, които Дисни превърна в истинска легенда. Модерната екранизация на Круела едновременно ще ни зареди с недвусмислен сантимент по един от най-известните злодеи, вдъхновен от романа на Доди Смит „Сто и един далматинци“, и ще ни покаже една съвършено нова история, която ще ни срещне с гениалната и мъничко луда Круела.

Първият трейлър на „Круела“ ни връща в 70-те години и разкрива част от сюжетната линия, а именно впечатляващата трансформация на едно обикновено момиче в неподражаемата и отмъстителна Круела. Младата и изобретателна Естела се сблъсква с много случки, които променят възприятията ѝ за света и я превръщат в най-опасната версия на самата нея. Круела е ненадмината по своето ярко присъствие, ексцентрична външност и непредсказуеми намерения и всява едновременно страхопочитание, възхита и мистериозно усещане у всеки, до когото се доближи.

В ролята на Круела влиза носителката на „Оскар“ Ема Стоун („Ла-ла-ленд“, „Южнячки“), а сред останалите звезди в актьорския състав на филма са Ема Томпсън, Марк Стронг, Пол Уолтър Хаузър, Емили Бийчъм, Джоел Фрай и други. Режисьор на „Круела“ е Крейг Гилеспи („Аз, Тоня“, „Ръка за милиони“), а сценарият е дело на Дана Фокс, Тони МакНамара, Алин Брош МакКена, Кели Марсел и Стив Зисис.

На фона на завладяващия пънк-рок саундтрак и ослепителната Круела зрителите ще потънат не само в сюжета, но и по-дълбоко в дебрите на човешката душа. Ставаш ли лош или се раждаш такъв? И колко точно е лошо да станеш лош, за да отмъстиш? А струва ли си отмъщението? На тези и други въпроси ще си отговорим, след като гледаме зрелищната продукция „Круела“ този май само в кината.

Пригответе се! Тя идва веднъж, но остава завинаги.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град