покани

Начало | покани | Изложбата "Графични сияния".

Изложбата "Графични сияния".

Аз детето | 2010-01-06

Изложбата "Графични сияния".

На 04.01.2010 беше открита изложбата "Графични сияния". Можете да и се порадвате в Детски отдел на НБ "Иван Вазов" (гр.Пловдив).
Посветена е на успешното представяне на децата от ателие "Съкровища" на Международен конкурс за млади дизайнери и художници "Сияние" - 2009.

Изложбата побира в себе си 3 графични идеи - работа върху паус с черен тънкописец (и маркер); върху червена хартия с бяла креда; върху бял лист с черен и оранжев маслен пастел.

Освен творбите на носителя на Първа награда от конкурса - Райко Бойдев, ще видите и творенията на още десет възпитаници на ателието, получили почетни дипломи от ICYDA "Radiance" - 2009.

Възпитаниците Ви пожелават успешна 2010 - годината на тигъра със "заплашително" милите си картини от последното занятие за отминалата 2009-та.

Децата продължават да трупат успехи. Едновременно с тази изложба се провежда и друга с тяхно участие. В НБ "Иван Вазов" (централно фоайе), 04-15.01.2010, са подредени рисунките от конкурса "Моята Коледа" на в. "Анонс".
Евгени Генчев - първа награда, Надежда Димитрова - втора награда, а Дария Андонова - трета награда...Можете да видите още над 20 произведения на децата от школата.

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град