новини детски

Начало | новини детски | Детски театрален фестивал "Слънчоглед"

Детски театрален фестивал "Слънчоглед"

Аз детето | 2008-05-09

В Благоевград на 12 май започва третото издание на детския театрален фестивал "Слънчоглед".
Представлението с което ще бъде открит фестивала ще бъде на децата от детска градина номер 3 от Благоевград. Те ще представят пиесата “Четири приказки за един змей”. 
За 5 дни ще бъдат изиграни общо 6 пиеси в залата на Младежкия дом. Ще има и гост-изпълнители от Сливен, Казанлък, Видин, София. Цената на билетите е 2 лева. Организирани посещения на детски градини и училища ще има по време на фестивала.
На галаконцерта, които ще се състои на 16 май на всички участници ще  бъдат раздадени  плакети със знака на града, тениски, както и албум на благоевградска област. Подготвени са и дипломи за участие на всеки актьор.
Фестивалът ще бъде закрит от младите актьори от НАТФИЗ, които ще изиграят постановката “Другото Аз”.

Коментари
2 коментара

Антоанета Стоилова, 10 г.,

Публикувано на 02.07.2008

Много съжалявам, че не съм присъствала на този фестивал. И аз участвам в театрална група. С моите съученици много искаме да присъстваме на такава изява. Желая да науча повече за този конкурс и да разбера как да заявим желанието си за участие.

Даниела Христова, 40 г.,

Публикувано на 28.01.2009

Интересувам се от това дали през тази година(2009)ще се проведе този фестивал-през кой месец на годината? Дайте малко повече подробности за статута на фестивала!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град