любопитно

Начало | любопитно | Банда близнаци

Банда близнаци

Аз детето | 2006-11-09

Банда близнаци

Да отглеждаш дете е голяма отговорност, да отглеждаш пет - е истинска катастрофа. “Банда близнаци” - един комедиен сериал за премеждията и изпитанията на двама родители, принудени да отглеждат цяла банда близнаци в тристайния си апартамент.

В началото Боб и Карол Чейс вярваха, че петзнаците са божи дар. Освен на много радост и щастие, те бяха източник и на пари с участията си в реклами и телевизионни предавания. Това бе някога, преди да пораснат и да влезат в пубертета. Сега те са банда тийнейджъри, които макар и да си приличат, нямат нищо общо помежду си.

Паркър е атлетът в семейството, той е красивото момче, което всички момичета в училище харесват и говорител на петимата, когато оплескат нещата вкъщи. Пиърс е странният, но това не го спира да споделя мислите си с всички. Патън е ниският. Обсебен от мисълта за секс, той не изпуска възможност да се прояви като Дон Жуан. Пейдж е красивата, влюбена в себе си. Пени е бунтарката, облечена винаги в черно.

Бандата близнаци са постоянен източник на проблеми, но и на множество комични ситуации... а за техните родители не остава друго освен да си спомнят с умиление за дните, когато всички те са били малки и толкова сладки...

В ролята на Боб Чейс зрителите на GTV ще може да се радват на Анди Рихтер, комичният талант, завладял Америка с участието си в “Късното шоу на Конън О’Браян” и култовия сериал “Анди Рихтер контролира Вселената”.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град