спорт

Начало | спорт | Бадминтонистите с призове от Севлиево

Бадминтонистите с призове от Севлиево

Мирелла Кръстева, 12г., Варна | 2006-12-03

Бадминтонистите с призове от Севлиево

С много успехи се завърнаха горнооряховските бадминтонисти от едно от последните си състезания за тази година. Те заеха повече от половината от призовите места на открития турнир за деца в Севлиево, организиран по случай 10 години от създаването на “Идеал Стандарт – България”.

Турнирът се проведе на 25 и 26 ноември в зала “Дан Колов”, а домакините се бяха постарали да създадат отлични условия за многобройните си гости. При най – малките горнооряховчанинът Симеон Павлов зае четвърто място и остави отлични впечатления с играта си. В по – горната възрастова група Катерина Баланова се наложи безапелационно над съперничките си и без нито една загуба зае първото място. На двойки тя дублира успеха си в тандем с Мирелла Кръстева. Мирелла остана втора в индивидуалното класиране, отстъпвайки само на финала пред съотборничката си Катерина Баланова. Другите две горнооряховски момичета – Мая Колева и Северина Николова, също се представиха много успешно и завоюваха трето място на двойки.

При момчетата с атрактивна и стабилна игра Асен Николов не остави никакви шансове на противниците си и без загуба зае първото място в турнира. Станислав Нанков остана трети, но също остави добри впечатления с играта си. Двамата заеха трето място на двойки, отстъпвайки само в една среща срещу крайните победители – двойката от Търново.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град