новини детски

Начало | новини детски | Асансьор със звукова сигнализация в УДНЗ Варна

Асансьор със звукова сигнализация в УДНЗ Варна

Аз детето | 2008-05-22

Нов асансьор бе открит днес в Училището за деца с нарушено зрение в кв. “Аспарухово” във Варна, съобщава www.moreto.net. Той е пригоден специално за нуждите на децата и разполага със звукова сигнализация. Стойността на съоръжението е 64 000 лв. Те са осигурени от Кристофелската мисия за слепи в Германия, уточни директорът Петър Петров. Той обясни, че към момента училището се нуждае от 700 000 лв. за довършване спортната база, която се предвижда да бъде изградена. Досега в нея са вложени 136 000 долара, които са изцяло от чужбина.

Коментари
3 коментара

Нина Парушева, 32 г.,

Публикувано на 27.05.2008

Чудесно е - но защо трябва да идват винаги хора от чужбина за да правят това за децата и- ние българите нямаме ли достойнство ,няма ме ли деца- нима -има толкова хора с подобни възможности в страната ни -отворете сърцата си за децата на България -за децата с увреждания- те също са живи същества

*************** , *!* г.,

Публикувано на 05.06.2008

какво да кажа по темата. Само едно знам че община Варна нищо не прави за хората с нарушено зрение и много трудно се стига до там.

Десислава Бонева, 29 г.,

Публикувано на 29.06.2008

Знаете ли, хората не могат да осъзнаят какво значи твоето дете да е с някакво заболяване, за което няма лечение и то трябва да оцелява в този жесток свят. Радвам се много за тези дечица. Това не е лукс за тях, а необходимост.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град