покани

Начало | покани | X-тото издание на Панорама на детското творчество „Духовно огледало” в Пловдив

X-тото издание на Панорама на детското творчество „Духовно огледало” в Пловдив

Аз детето | 2011-06-03

X-тото издание на Панорама на детското творчество „Духовно огледало” в Пловдив

През периода 3 - 6 юни 2011 г. в Старинен Пловдив традиционно ще се проведе X-тото издание на Панорама на детското творчество „Духовно огледало”. Инициативата ще се проведе под патронажа на г-н Трайчо Трайков – министър на икономиката, енергетиката и туризма.

Една от основните цели на сдружението е да насърчава творческия талант на българските деца в жизнено важни дейности, като опазването на околната среда и формирането на „зелено” отношение към заобикалящия ни свят. Търсенето и изграждането на алтернативни източници на чиста енергия, както и насърчаването на енергийната ефективност е важно, както за развитието и опазването на планетата Земя, така и за установяването на един по-надежден и екологичен живот за нашите деца.

В Панорама на детското творчество ще вземат участие 21 творчески школи от страната и приблизително 350 деца – млади творци. Къщата музей „Златю Бояджиев” за този период се превръща в къща на детските творчества. На улицата пред нея се разполагат изложбите и творческите ателиета, в които децата показват своите умения. На сцена непосредствено до музея, децата представят своя талант в областта на музиката и танца.

Програма:
3 юни – пристигане и настаняване
4 юни 9.00 ч. – аранжиране на изложби детско творчество, творчески ателиета и открита сцена; 10.30 ч. – Официално откриване; 12.30 – 18.00 ч. Открита сцена и работа в ателиета;
5 юни – 9.00 – 16.00 ч. Открита сцена и работа в ателиета; 16.00 ч. Награждаване на участниците;
6 юни - отпътуване



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град