интересно

Начало | интересно | „Good game“, „Well played“ – какво значи, а какво всъщност искаме да кажем в Clash Royale

„Good game“, „Well played“ – какво значи, а какво всъщност искаме да кажем в Clash Royale

Аз детето | 2020-01-08

„Good game“, „Well played“ – какво значи, а какво всъщност искаме да кажем в Clash Royale

С наличието на куп забавни емотиконки, които представляват героите от играта и които се движат и издават звуци повечето от нас вече забравиха първите добри стари текстови чатове в Clash Royale или поне забравихме истинските им значения. Кога за последен път изпратихте на някой „Well played“, но като наистина мислите това и го поздравявате за добрата игра. Май не толкова скоро, нали? Време е да надникнем зад истината, която всеки от нас Clash Royale маниаците си мисли, когато всъщност праща тези текстчета. Тя е малко смешна и леко груба, но пък какво от това. Не е нужно винаги да си чак толкова мил!

Когато казваме „Good luck“ всъщност казваме на опонента си „Късмет, само това ще ти помогне да ме победиш“ или пък „Късмет с този слабак за партньор, който ти се е паднал в битката“.

Пращаме „Well played“, но всъщност казваме „Браво, много добре се прецака сам, сега ще те победя заради тази грешка“ или пък „Добре изиграно, партньоре, сега ще те изоставя, защото си слабак и ще ни победят“ или пък „Добре изиграно, аз исках да направиш едно, а пък ти направи точно обратното“.

Пращаме простото „WOW“, но всъщност казваме „Еха, колко си слаб, ти за първи път ли играеш или какво...“ или пък „WOW как можах да се падна с такъв слабак, играта май ме мрази“.

Пращаме „Thanks“, но всъщност отново благодарим на опонента си, че е толкова слаб или пък на партньора си за същото. Благодарим, че ни е прецакал или че пък другия е прецакал сам себе си и сега битката ще е много лесна. Понякога благодарим и на партньора ни, че не е реагирал навреме или пък че тотално ни е изоставил.

„Good game“ всъщност е словосъчетанието, което играчите най-често и най-много използват, точно за да кажат на другите, че играта е била интересна. Но понякога, когато много се ядосаме го използваме и за да кажем „Браво на теб, направи една хубава игра на нищо“, „Провали всичко“.

Пращаме „Oops“, но с него искаме да кажем „Съжалявам, но ще те победя, защото не те бива“ или пък „Хич не съжалявам, че напускам играта, защото ти си много слаб за партньор и не смятам да си губя времето с теб“.

Вие влагате ли такъв смисъл? Споделете с нас в коментарите! А кое е любимото ви Clash Royale емоджи? Може би забелязахте, че споделихме с вас нашите!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град