Vip интервю

Начало | Vip интервю | Запознайте се с Мичъл Хоуп в ролята на Принц Бен в новия филм на Disney – „Наследниците”

Запознайте се с Мичъл Хоуп в ролята на Принц Бен в новия филм на Disney – „Наследниците”

Аз детето | 2015-09-16

Запознайте се с Мичъл Хоуп в ролята на Принц Бен в новия филм на Disney – „Наследниците”

Австралийският актьор Мичъл Хоуп играе Принц Бен в новия филм на Дисни - „Наследниците“, чиято премиера е на 19-ти септември от 11:30 часа по Disney Channel България. Искате информация за всички музикални и танцувални моменти от спектакъла? Митчъл разкрива всичко в това екслузивно интервю...

Здравей Мичъл! Би трябвало да си много развълнуван от излизането на филма „Наследниците „?
Повече от развълнуван съм! Уникално е чувството да си част от този филм.

Сбъдната мечта ли е ролята на Принц Бен в „Наследниците“?
Абсолютно! Ролята ме издигна на друго ниво! Това е големия ми пробив. Не мога да повярвам на късмета си! Много съм щастлив!

Как би описал своя герой от „Наследниците“?
Принц Бен е син Крал Чудовището и Кралица Бел. Той е грижовен и мил тийнейджър, на когото му предстои да бъде коронясан и провъзгласен за крал на кралство Аурадон.

Какво ще прави Принц Бен, когато стане крал?
В началото на филма Принц Бен си казва „ Баща ми е завладял и обединил тези земи преди време. Той е заточил злодеите на Острова на Изгубените – мястото, на което злите сили не действат. Как ще трябва да продължа това? Ще трябва да правя нещо много специално..“

Какво решава да прави принца?
Принц Бен притежава много силно чувство на справедливост и висок морал. Той знае,че несправедливостта съществува на Острова на Изгубените, за това се опитва да промени случващото се.  Принцът дава втори шанс за изкупление на децата на злодеите като ги кани в кралство Аурадон.

Какво ти мина през ума, когато прочете сценария на „Наследниците“ за първи път?
Първият драфт, който прочетох, беше много смешен. На този етап нямаше никакви музикални елементи и приличаше на комедия с много драматична постановка. Но сега изглежда много повече като екшън приключение. Много неща се случват в „Наследниците“.  Има екшън,романтика,музика и приключение. Има всичко!
 
Какво беше чувството да работиш с Кени Ортега като режисьор?
Кени е толкова добър. Той е много забавен и интелигентен човек. Неговата  страст е много заразяваща. Когато го видиш да работи си казваш, уоу да го направим! Това е страхотна идея! Нека направим всичко, което казва!

Той танцува ли с целия актьорски състав, докато репетирахте  големите музикални изпълнения във филма ?
Да! Дори нарани, глезена си, когато беше на снимачната площадка,но това не му попречи да танцува с нас. Всички му казвахме, че трябва да спре да танцува, а Кени ни отговаряше: „Не, няма да спра. Трябва да се движа, трябва да танцувам.“

Самоуверен ли си на дансинга?
Ще ти споделя тайна... Бях много лош танцьор преди да започнат репетициите за „Наследниците“. Кени ми каза: „Всичко е наред. Ще се справиш. Ела да репетираш.“

Ти ли си първият човек, който скача на дансинга на парти?
В миналото винаги си седях сам в ъгъла на стаята на партитата. Не можеше да ме видите въобще да танцувам. Просто си седях там. Сега, когато отида на парти на приятел, отивам да танцувам в средата при всички. Обожавам го!

Как би описал стила на Принц Бен във филма?
Принц Бен знае много повече за мода от мен. Той е принц и дрехите му са много царствени и елегантни. Има много костюми и много различни облекла. Грижи за себе си и е много добре подстриган. Той е чист и поддържан.

Какво беше чувството да стъпиш на снимачната площадка на „Наследниците“ за първи път?
Бях много притеснен през първите няколко дни. Ровичках си в ръцете и гледах надолу. Щях да забравя репликите си също. Бях развалина. Кени ме дръпна настрани и ми каза: „ Хей, ти си тук, защото ти беше най-добрият за тази роля. Има причина да си тук.  Няма нищо, от което да се притесняваш. Можеш да го направиш.“

Как те накара да се почувстваш това?
Неговите думи много ми помогнаха. Той ми каза:„ Тези хора на снимачната площадка са твои колеги. Те ще поискат твоите съвети, както и ти ще искаш съвети от тях“ Това промени всичко за мен. След тези думи се чувствах добре.

Готов ли си за известността, която идва с големи проекти като този?
Не знам. Нямам идея какви ще бъдат страничните ефекти на работата. Мога само да си представя.

Честно казано, малко ме плаши това, но кой знае какво ще се случи?
Имаш ли чувството, че изживяваш своята собствена приказка чрез играта ти в „Наследниците“?

Точно това е чувството! Продължавам да си мисля, че животът ми се превръща в модерна приказка. Аз съм дете от Мелбърн. Така че, да се снимам в „Наследниците“ беше невероятно и лудо пътешествие. Понякога е трудно да се повярва какво се случва, но аз съм много благодарен за тази възможност. Не мога да спра да го казвам. Много съм благодарен на Кени. Благодарен съм на всички.



Коментари
4 коментара

Милена Величкова, 15 г.,

Публикувано на 01.10.2015

Супер

Elizabet , ,

Публикувано на 14.10.2015

Наследниците са страхотни

мариела пеева, 11 г.,

Публикувано на 01.11.2015

на колко години е

Steven Maccullough, 13 г.,

Публикувано на 27.07.2017

Ben is very cool man.he is my favorite actor in descendants.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град