любопитно

Начало | любопитно | Забавна случка с раници

Забавна случка с раници

Цветелина Тодорова | 2013-09-14

Моята най-весела случка в училище е от последния ден на миналата учебна година. Спомням си, че бях втора смяна на училище, а брат ми – първа. Трябваше да върна учебниците си за трети клас. Сложих ги в раницата, а нея метнах на стола в кухнята. Имаше още един час до тръгване на училище. През това време брат ми свърши учебните занятия и е сложил своята раница върху моята. Дойде време да тръгвам и грабвам по-горната чанта. Трябва да уточня, че и двамата имаме еднакви раници. По пътя ми се стори, че ми е много тежък товара, но се успокоих, че все пак нося всички учебници. Благополучно пристигнах в училище и отидох при госпожата, извадих учебниците, а тя смеейки се помоли класа за тишина.След това весело обяви:
– Цветелина иска да предаде учебници, от който не е изучила дори един урок. Желае да премине не в четвърти, а в осми клас!

Всички се смяха от сърце на недоразумението, което се получи. Бях толкова ваканционно настроена, че чак тогава видях цифрата седем върху донесените учебници. А аз завършвах трети клас. Обадих се на брат ми и му обясних забавната ситуацията. Той донесе моята раница и взе своята. Тази весела случка с раници остави в мен радостно настроение. Дори и сега, когато я описвам, се смея!

Участва в конкурса „Моят най-хубав спомен от училище“



Коментари
2 коментара

нина костова, 16 г.,

Публикувано на 14.03.2015

Хахаха. Много забавна случка :-)

Полина Александрова, 11 г.,

Публикувано на 02.02.2016

Тази случка е наистина много смешна и забавна:-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град