новини детски

Начало | новини детски | Забавен детски турнир за родители и деца организират във Враца

Забавен детски турнир за родители и деца организират във Враца

Аз детето | 2014-11-19

Забавен детски турнир за родители и деца организират във Враца

Община Враца организира в събота, 22 ноември, детски турнир „Мама, татко и аз!" Поводът е Денят на християнското семейство и във връзка с реализирането на услугата „Интеграция на децата в детските градини и в предучилищните групи” по проект „СТИМУЛ” на Община Враца.

В надпреварата ще се включат 36 отбора. Всеки отбор се състои от едно дете и един родител. Децата са на възраст 5 - 6 години. Отборите ще участват в две различни състезания в серия по 6 отбора, от които ще бъде излъчен само по един победител. Шестте победители от всяка серия ще бъдат наградени на финала на турнира, а всички участници веднага след всяка серия ще получат грамоти и предметни награди. Всяко семейство има правото да избира дали майката или бащата ще участват в състезанието.

Домакин на състезанието ще е спортната зала на Природо-математическата гимназия, а началото е в 10 ч. Детският турнир е трети по ред и се организира от екипа на проект „СТИМУЛ” и Дирекция „Образование, култура, спорт и туризъм” на Община Враца.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град