любопитно

Начало | любопитно | За уникалните и невероятно красиво илюстрирани детски книги на издателство „ИнфоДар“

За уникалните и невероятно красиво илюстрирани детски книги на издателство „ИнфоДар“

Аз детето | 2012-06-01

За уникалните и невероятно красиво илюстрирани детски книги  на издателство „ИнфоДар“

Издателство „ИнфоДар“ е създадено през 1993 г. Вече близо 20 години издателството представя на своите читатели изключително богата гама от жанрове – фантастика, фентъзи, трилър, хорър, съвременна белетристика, дамска проза, детска литература, бизнес четива и популярна психология, научнопопулярни книги от Нобелови лауреати и компютърни книги.

„ИнфоДар“ е едно от първите издателства, което започна да издава уникални за българския пазар картинни книги, отличаващи се с изключителна изработка, неповторима атмосфера,  много тайни и приключения и удивителна добавена реалност. Поредици като „Ологии“, „Откривател“, „Феите на цветята“, „Принцеси от цял свят“, „Танцьорки от цял свят“, „Чародейки от цял свят“ са любими книги за малките читатели и техните родители заради тяхната интерактивност и 3D макети и различни тайнствени отварящи се джобчета, с възможността за докосване до кожа на праисторическо животно или саркофага на фараона Тутанкамон с неговата мумия, до тайната книга на магьосника Мерлин и различни тайнствени амулети.

Децата могат да докоснат драконова прах и да прочетат драконово писмо, да се допрат до кутията на Пандора, до Троянския кон и до корабите на пиратите, да се запознаят с историческите подвизи на великите пълководци, до праисторическия свят на динозаврите, до омагьосващия приказен рай в страната на феите на цветята, до удивителните истории на танците и прекрасните легенди за принцеси, до необикновените и вълнуващи приказки за чародейките и посланията за приятелство и необходимостта да бъдем добри един към друг.



Коментари
2 коментара

Марина , ,

Публикувано на 02.06.2012

Много хубава информация за издателство Инфо дар. Аз самата имам няколко техни книги. Наистина едно прекрасно издателство. Препоръчвам книгите му на всички деца!!!

Анастасия Шахънова, 53 г.,

Публикувано на 02.02.2018

Здравейте издателство! Бих искала да разбера, възможно ли е да издавате мои детски книжки?
cut
От редакцията:
Здравейте, ако търсите контакт със сайта ни, молим, пишете ни на имейл:
info@az-deteto.bg
или напишете тук ваш имейл, няма да го публикуваме.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град