Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | За още повече настроение: анимирани коледни филми, които да гледате

За още повече настроение: анимирани коледни филми, които да гледате

Аз детето | 2023-12-04

За още повече настроение: анимирани коледни филми, които да гледате

Чорапите са окачени, елхите са украсени, а вече сте си взели и шоколадов Дядо Коледа... Почти е Коледа! Разгледайте нашия списък с най-добрите анимирани коледни филми, изгледайте ги и ни кажете кой ви е любимият!

1. „Коледната песен на Мики“

Това е първият оригинален анимационен филм за Мики Маус. Макар че са минали повече от 30 години от появата му на бял свят, той все още е интересен и носи усещането за Коледа. Във Викторианска Англия е Бъдни вечер, но Ебенезър Скрудж (Скрудж Макдък) не мисли за нищо друго освен за пари. Той е лош към своя служител Боб Крочет (Мики Маус) и губи семейството си, включително племенника си Фред (Доналд Дък). Ще разтопят ли сърцето му няколко призрачни посещения? Всички знаем края на тази популярна история, но филмът си остава задължителна и интересна класика за деца.

2. „Годината без Дядо Коледа“

Дядо Коледа смята, че вече никой не се интересува от Коледа и решава да си вземе една година почивка. Той оставя на елфите Джингъл и Джангъл да докажат, че хората все още вярват в Дядо Коледа. Освен забавна и поучителна история тази анимация има и най-добрите песни от света на анимационните филми.

3. „Кошмарът преди Коледа“

Джак Скелингтън, кралят на град Хелоуин, е отегчен от призраци. Когато намира вратата към Коледния град, той е омагьосан. Той се опитва да върне Коледа в призрачния си дом, но нещата не вървят точно по план.

4. „Коледата на Чарли Браун“

Горкият Чарли Браун никога не може да си почине. Люси иска той да режисира училищната коледна пиеса, но никой не иска да го послуша. Той е тъжен, защото Коледа е за подаръци, а не за караници. Ще накара ли всички да видят за какво става дума?

5. „Полярен експрес“

Въпреки че някои хора смятат за странна анимацията в този филм, това все още е страхотна история. Младо момче, което не вярва в Дядо Коледа, се качва на влак, пътуващ към Северния полюс. Може ли машинистът да му помогне да повярва отново?

6. „Червеноносият елен Рудолф“

Горкият Рудолф. Той просто не прилича на другите елени. Затова всички го дразнят и игнорират. Въпреки това, когато Коледа е почти провалена поради мъгла, Рудолф спасява положението, гарантирайки, че празникът ще се състои и става част от екипа на Дядо Коледа завинаги...

7. „Как Гринч открадна Коледа“

Гринч е роден със слух „два размера по-малък“ и просто му е писнало от коледните шумове и щастието долу в Whoville. Той прави всичко възможно, за да спре празника, включително краде всички декорации и подаръци. Може ли малко момиченце на име Синди Лу да го накара да промени поведението си?

8. „Снежният човек Фрости“

Снежният човек Фрости получава вълшебна шапка от магьосник на име професор Хинкъл и неговото зайче Хокус Покус. Когато е поставена на главата му от малко момиче на име Карън, той оживява. Ще оцелее ли, когато започне да се затопля? Ще се върне ли отново следващата Коледа?

Кой анимационен коледен филм ви е любим? Заседнал ли е в главата ви „Снежният човек Фрости“? Искаме да чуем от вас! Весела Коледа!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град