Фотопоглед

Начало | Фотопоглед | За добро настроение: най-смешните животни на 2017
Фотопоглед

За добро настроение: най-смешните животни на 2017

|

Фотопоглед
В животинското царство има един куп палячовци... Това доказват победителите от годишните награди „Comedy Wildlife Photography“, който бяха обявени точно на Коледа. Снимките, които ще видите са „забавни, оптимистични, непретенциозни и най-вече правят така че дивата природа да ви изглежда наистина смешна“ пише в интернет страницата на състезанието.

Смешна като като лисица, използваща дупка в голф игрището за собствена тоалетна, сещате се...
В животинското царство има един куп палячовци... Това... Тази лисица определено не е успяла да определи точно... Когато много обичаш царевица Не сме сигурни на кой му е по-удобно.
Виж ти и раците можели да повдигат вежда от учудване. Това полярно мече определено много го бива в играта... Хайде сега, всички сме си бъркали в носа. Пази се – бързам!
На всеки се случва да падне от стола или от клона. Този заек определено обича да похапва трева, много... Нов вид жираф със самолет или нов вид самолет с жираф,... И птиците понякога танцуват.
Понякога малко допълнителна тяга не е излишна. Всички сме свирили на въображаема китара. Лелеле, каква сладко-страшна малка совичка. Това е лицето... муцуната на истинската радост от...
Оуууу, колко е миличко. Когато си казал нещо наистина глупаво.