малък готвач
Начало |
малък готвач |
Вкусни аперитиви “Ала Велина”
Вкусни аперитиви “Ала Велина”
Ще ви трябват:
3-4 малки краставички (корнишони)
катък
чипс
малко сол
Начин на приготовление:
1.Издълбайте с малко ножче краставичките. (Внимавайте да не се порежете!)
2.Напълнете ги с катък, натрошете чипса и поръсете.
3.Сложете сол на вкус и ги оставете в хладилника малко да се изстудят.
Поднасят се в чиния с марулеви листа.
Бон Апети!
3-4 малки краставички (корнишони)
катък
чипс
малко сол
Начин на приготовление:
1.Издълбайте с малко ножче краставичките. (Внимавайте да не се порежете!)
2.Напълнете ги с катък, натрошете чипса и поръсете.
3.Сложете сол на вкус и ги оставете в хладилника малко да се изстудят.
Поднасят се в чиния с марулеви листа.
Бон Апети!
Хапките на Кали
Салата колело
Мини сандвич: Пеперуда
Бела , ,
Публикувано на 29.09.2009
хубаво
МОНИ ПЕТРОВА, 11 г.,
Публикувано на 31.10.2009
тъпи4ко е
Бела , ,
Публикувано на 11.11.2009
тъпо,щото не си го измислила ти.Да те видим ти кво ще измислиш!!!
Ади Орлова, 9 г.,
Публикувано на 17.11.2009
1.Какво е корнишони 2.Как така да натрошим чипс.
Велина , ,
Публикувано на 19.11.2009
1.Корнишони са малки краставички,както пише!2.Смачкваш го и ше стане на малки парченца и поръсваш!Т'ва е!
Аделина , ,
Публикувано на 26.12.2009
тъпо,щото не си го измислила ти.Да те видим ти кво ще измислиш!!
Йоана ******, 10 г.,
Публикувано на 09.01.2010
Това е многоооооооооооооооооооооо леснаааааааааа рецепта