малък готвач

Начало | малък готвач | Вкусни аперитиви “Ала Велина”

Вкусни аперитиви “Ала Велина”

Велина Петрова | 2009-09-16

Ще ви трябват:
3-4 малки краставички (корнишони)
катък
чипс
малко сол

Начин на приготовление:
1.Издълбайте с малко ножче краставичките. (Внимавайте да не се порежете!)
2.Напълнете ги с катък, натрошете чипса и поръсете.
3.Сложете сол на вкус и ги оставете в  хладилника малко да се изстудят.

Поднасят се в чиния с марулеви листа.

Бон Апети!

Хапките на Кали
Салата колело
Мини сандвич: Пеперуда



Коментари
7 коментара

Бела , ,

Публикувано на 29.09.2009

хубаво

МОНИ ПЕТРОВА, 11 г.,

Публикувано на 31.10.2009

тъпи4ко е

Бела , ,

Публикувано на 11.11.2009

тъпо,щото не си го измислила ти.Да те видим ти кво ще измислиш!!!

Ади Орлова, 9 г.,

Публикувано на 17.11.2009

1.Какво е корнишони 2.Как така да натрошим чипс.

Велина , ,

Публикувано на 19.11.2009

1.Корнишони са малки краставички,както пише!2.Смачкваш го и ше стане на малки парченца и поръсваш!Т'ва е!

Аделина , ,

Публикувано на 26.12.2009

тъпо,щото не си го измислила ти.Да те видим ти кво ще измислиш!!

Йоана ******, 10 г.,

Публикувано на 09.01.2010

Това е многоооооооооооооооооооооо леснаааааааааа рецепта

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град