конкурси

Начало | конкурси | Твоята зимна приказка

Твоята зимна приказка

Аз детето | 2015-02-04

Твоята зимна приказка

Благодарим на всички участници за страхотните приказки. Толкова са хубави, че вижте, дори докарахте снега навън отново! ;-)
Бихме искали да дадем награси на всички, но като на истински конкурс не може, затова награди получават: Магдалена Темелкова, Ниа Христова, Мая Желязкова и Ивайло Спасов. А поощрителна награда получава Йоана Гълъбова.

Молим всички, които видяха името си да ни изпратят точния си адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на mirela.lubenova@investor.bg, за да можем да им изпратим наградите.

* * *

Дойде време и за новия ни конкурс и новото предизвикателство към вас, мили приятели. Този път не ви го поставяме ние, а нашият и ваш добър приятел Габриел Желев, който ни даде идеята за този чудесен конкурс. Той отново ще е за зимата, защото тя най-малкото не е минала, а и за нас, надяваме се и за вас, си е все така и красива и приказна. След пъстротата на есента, зимата настъпва със своето особено настроение. Дори хората, които изгубват желание да си подават носа от вкъщи, щом температурите започнат да падат около нулата обаче, не могат да останат безразлични към зимните пейзажи. Колко е хубаво, независимо дали си вкъщи или навън, да гледаш искрящия бял сняг, покрил под дебелата си покривка всичко. Всъщност много места стават така красиви и магнетични благодарение на снега, който е покрил всичко. Поне ние мислим така, надяваме се и вие, защото както казахме, конкурсът ни отново ще е посветен на зимата. Този път обаче освен красотата на зимата за участието ще ви помогне и вашето въображение. За да участвате в конкурса, развихрете въображението си, напишете и ни изпратете приказка за зимата. Има хиляди неща, които можете да напишете свързани с нея: да разкажете просто интересна зимна случка, която сте изживели или пък някоя вълшебна история, подобна на тази от „Замръзналото кралство“. Всичко е във ваши ръце.
А Габриел, по чиято идея е този конкурс, ви дава следния съвет за участие:
„Моята идея за конкурс се казва „Твоята зимна приказка“, в който всяко дете измисля своя приказка свързана със зимата. Може в нея да е включен зимен герой или обикновено момче, стига сезонът да е зима.“

Това е всичко от нас, сега е ваш ред! ;-) Напишете приказка, изпратете ни я на info@az-deteto.com до 28-ми февруари, заедно с вашето име, фамилия, навършени години и населено място. В замяна на най-оригиналните и хубави приказки ние сме приготвили за вас четири страхотни и модерни книги, също пълни с прекрасни истории.

Габриел и ние ви очакваме с интерес!

В конкурса участват:
Магдалена Темелкова, 11 г.
Михаела Димитрова, 11 г.
Атанас Гальов, 9 г.
Мария Симова, 11 г.
Йоана Гълъбова
Денис Макавеев, 10 г.
Ниа Христова, 10 г.
Виктор Кръстев, 10 г.
ЦДГ  "Буратино" №23, Група "Мечо Пух"
Спас Терзиев, 11 г.
Елиа Тилева, 11 г.
Давид Мавродиев, 13 г.
Мая Желязкова, 10 г.
Павче Стефанова, 13 г.
Ивайло Спасов, 10 г.
Венелина Христова, 14 г.
Моника Михова, 14 г.
Кремена Ганева, 7 г.
Георги Златанов, 8 г.
Петя Кушлева, 7 г.



Коментари
25 коментара

Eлена Симеонова, ,

Публикувано на 04.02.2015

До редакцията:Това е наистина хубав конкурс.Заслужава си да участвам в него.Искам да ви попитам как трябва да разказваме приказката от името на героя ли? И кажете на Габриел че има наистина добри идей за конкурс.И ако има други моля да ги изпрати.

От редакцията: Може да я разкажеш както намериш за добре и се радваме, че ти харесва. А за Габриел можеш сама да го кажеш тук, сигурни сме, че ще го прочете и ще се зарадва. ;-)

Яница Василева, 11 г.,

Публикувано на 05.02.2015

Може ли стихчета
От редакцията: Този конкурс не е за стихчета, но ако искате и ви е приятно, може да напишете стихче, което да публикуваме, но то няма да участва в конкурса.

Мими , ,

Публикувано на 06.02.2015

До редакцията и Габриел : Кога ще бъде награждаването ?

От редакцията: След края на срока за изпращане на творбите.

Лея , ,

Публикувано на 07.02.2015

За какво може да се разказва

Мони , 12 г.,

Публикувано на 07.02.2015

Имали възрастови групи?
От редакцията: Не, всички деца за нас са деца. :-)

Спас Терзиев, 11 г.,

Публикувано на 08.02.2015

Може ли да напиша съчинение описание
От редакцията: Да, но ако прилича на приказка ще е още по-добре.

Лея , ,

Публикувано на 08.02.2015

До редакцията: За какво може да се разказва.
От редакцията: За зимата, за снега, за пързалките, за снежните човеци, за чистия бял сняг на село, за каквото ви е приятно и интересно.

Аз обичам този сайт, ,

Публикувано на 08.02.2015

До редакцията:Здравейте! И аз имам 2 предложения за конкурс. Мисля, че преди една година бяхте направили подобен. Темата беше свободна, а Вие бяхте написали осем думи, които трябва да включим в писмените си произведения. Този конкурс беше чудесен и искам отново да има такъв! :) Следващата ми идея е да има конкурс за 8 март - Празникът на всички жени и майки. Конкурсът да е само за рисунка и ние да нарисуваме нещо с което ще отбележим този празник и подходящо нещо за темата. Предварително Ви благодаря, че прочетохте кометнара ми! Дано мечтата ми се осъществи, особено за конкурса за 8 март. Но все пак Вие сте създали сайта и ако не направите такива конкурси, аз вярвам,че Вашата идея също ще е много добра както винаги. А и затова сме тука децата, да се забавляваме в нашето царство - Аз-детето. Сърдечни благодарности и затова, че създадохте сайт единствен за нас децата! Прощавайте, ако имам правописни и пунктуационни грешки!

Наталия , ,

Публикувано на 09.02.2015

А може ли есе или е задължително приказка?

От редакцията: Може и есе.

Йоана Гълъбова , ,

Публикувано на 11.02.2015

Да знаете аз изпратих историята " Героите от Замръзналото кралство " . Извинете , че не написах името си ! Ще ми го приемете ли ? :(

От редакцията: Ще я прием разбира се.

Йоана Гълъбова , ,

Публикувано на 12.02.2015

Много ви благодаря !

ваня Николова, 42 г.,

Публикувано на 17.02.2015

Здравейте, искам да попитам защо едните приказки могат да се прочетат, а другите са в черно и не се отварят
От редакцията: Тези имена, които все още не са като линкове, водещи до приказките, са на деца, които са изпратили творбите си, но те все още не са публикувани на сайта. Когато бъдат публикувани, тогава и имената на тези деца стават линкове (връзки), водещи към това, което детето е написало.

Стилян Милев, 9 г.,

Публикувано на 19.02.2015

До редакцията:Извинете осъдихте ли конкурса за спайдърмен?Ако сте питам пак: Кога ще го побликувате?

От редакцията: Здравей, след като свърши този за 8-ми март, пускаме твоят. Но имаме и въпрос към теб, става ли към Спайдърмен да добавим и нещо, което харесват момичетата, за да може всички да участват? :-)

Стилян Милев, 9 год г.,

Публикувано на 19.02.2015

До редакцията:Не.Не може да участват момичета.Но спокойно не се притеснявайте за това,все пак доста момчета харесват спайдърмен.Може ли малко по рано да пуснете конкурса за спайдърмен?Не мога да чакам до 8 март.

Благовеста Тодорова, 11 г.,

Публикувано на 21.02.2015

До редакцията: Кога ще ми пратите наградата от предния конкурс???

От редакцията: Ще я изпратим на 23-ти и трябва за няколко дни да я получиш.

Анита Шопова, 14 г.,

Публикувано на 22.02.2015

До редакцията:Здравейте аз пуснах Зимната приказака на имейла ви,и се надявам да я харесате.Благодаря ви предварително.

От редакцията: И ние ти благодарим за участието и успех.

Румен , ,

Публикувано на 28.02.2015

До редакцията: Виждам, че правите конкурси, които деца са поискали. Ще направите ли конкурс за рисунка на Мики Маус или Спондж Боб - с награди на Спондж Боб= сега са известни те, защото излезна филма скоро! :)

От редакцията: Здравей, благодарим ти за чудесните идеи. Ще ги обсъдим.

Румен , ,

Публикувано на 02.03.2015

До редакцията: Направете конкурс за Спондж Боб или Мики Маус! :)

Йоана Гълъбова , ,

Публикувано на 09.03.2015

Получихте ли адреса ми ?

От редакцията: Да получихме го.

Спас Терзиев, 11 г.,

Публикувано на 12.03.2015

Направете библейски конкурс

Йоана Гълъбова , ,

Публикувано на 13.03.2015

кога ще дойде наградата ми ?

От редакцията: Ще я изпратим на 16-ти и трябва да дойде за няколко дни.

Симона Тодорова , ,

Публикувано на 17.03.2015

охооо много интересно !

е няма пък , ,

Публикувано на 31.03.2015

!!!! Харесвам сайта обаче не харесвам тоя конкурссс !!! Тъпооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

илиана , 11 г.,

Публикувано на 30.06.2015

Добре ще ви кажа защо не направите конкурс за песни децата ще измислят песни и ще ги пеят а не е ли хубава идея .
От редакцията: Благодарим за идеята.

Габриел Желев, 9 г.,

Публикувано на 04.11.2015

До е няма пък:Аз ако говоря за твойте идеи за конкурси така ще ти бъде ли приятно

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град