спорт

Начало | спорт | Турнир по художествена гимнастика

Турнир по художествена гимнастика

Мария-Никол Веселинова Косева, 9 г., Пазарджик | 2006-07-12

В Стара Загора се състоя международен турнир по художествена гимнастика, организиран от клуб "Импала". Ивелина Барова от клуб "Диляна"-Пазарджик /кръстен на известната гимнастичка,световна шампионка – Диляна Георгиева/ спечели три медала – сребърен от комплексното класиране , златен за изпълнението си топка и бронзов на обръч. Конкуренцията беше голяма. В турнира участваха 122 гимнастички от седем държави и петнадесет български клуба. От нашите се състезаваше и Борислава Михайлова,но нямаше късмет и три пъти изпусна бухалките.

Журито с главна съдийка Деспа Кателиева присъди първото място на отбора домакин от Стара Загора. Всички участнички получиха медали,грамоти и торбичка с подаръци – часовници,потничета,плакати и лакомства.

Мария Гигова поздрави лично треньорките от нашия клуб за добрата работа и постигнатите резултати и обеща специално да им гостува в Пазарджик.



Коментари
3 коментара

Мирослава Велева, 9 г.,

Публикувано на 07.06.2008

Аз играя в клуб Лидер. Как се представиха нашите участнички?

Габриела , 12 г.,

Публикувано на 27.08.2008

аз тренирам в клуб Диляна

Любомира Кирова, 10 г.,

Публикувано на 10.11.2010

здравейте аз се казвам любомира пиша този коментар защото много желая да играя художествена гимнастика ако мога да попитам дали има някъде в дружба 1 гимнастика да се запиша и колко струва ако може да ми кажете моляви много желая да играя художествена гимнастика блягодаря чао извинете за безпокойствието

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град