Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Трагичен край или невероятна развръзка? Вижте новия трейлър на „Отмъстителите: Краят“

Трагичен край или невероятна развръзка? Вижте новия трейлър на „Отмъстителите: Краят“

Аз детето | 2019-03-14

Трагичен край или невероятна развръзка? Вижте новия трейлър на „Отмъстителите: Краят“

След краткия тийзър, с който Марвел повдигна завесата към впечатляващото ново приключение в най-вълнуващата комиксова киновселена, феновете най-накрая ще видят пълния трейлър на дългоочакваното продължение „Отмъстителите: Краят“. Безспорно предстои епична развръзка на разтърсващите събития от Отмъстителите: Война без край, когато Танос предизвика смъртта на половината живи същества във Вселената. Високият залог и саможертва на последните оцелели супергерои са в основата на филма, за чийто финал не смеем да гадаем...

Новият трейлър загатва за безпощадната последна битка, в която Отмъстителите правят отчаян опит да намалят щетите и да спрат тържествуването на безскрупулния Танос. Освен Ант-Мен и Ястребово око, за които вече знаем, че се завръщат, в помощ на Отмъстителите се явява и Капитан Марвел. Един от най-могъщите супергерои, чийто емблематичен символ видяхме във финалните сцени на Отмъстителите: Война без край, отскоро е на екран в родните киносалони и ясно ни даде да разберем на какво е способна.

Дали силата на Капитан Марвел ще бъде достатъчна, за да могат Отмъстителите да надделеят над Танос и Камъните на безкрайността, или усилията им ще останат безплодни? Ще бъде ли трагичната развръзка затвърдена, за да направи място на съвсем нова линия в историята, или ще станем свидетели на епично възраждане? А може би краят е просто край? Затаяваме дъх и очакваме отговорите с „Отмъстителите: Краят“.

Филмът идва в кината на 26 април на 3D, IMAX 3D и 4DX.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град