спорт

Начало | спорт | Танцьорката по спортни танци Зара Николова

Танцьорката по спортни танци Зара Николова

Зара Николова | 2010-07-22

Здравейте, аз съм Зара Николова и съм спортна танцьорка. Танцувам от 4 години и имам много награди. Аз и моят партньор Иван Димов сме най-добри приятели. Докато танцуваме ние се смеем и радваме на живота.

На 4.04.2009 г. с него завоювахме първото място на турнир по спортни танци в Гърция. Също имахме и второ място в Латиноамерикански танци (първото място е в Стандартни/бални танци)! Тогава с Иван се радвахме, но и бяхме изморени. Вече гръцкото състезание бе отминало и ние с Иван се явихме на кастинг за прочутото телевизионно шоу VIP dance. Не участвахме, но нищо, животът продължава.

С Иван сме като слепени. Ние стоим на един чин, в един и същи клас, в едно и също училище. Медалите ни не са само от Гърция, имаме и още купи, но те са от български състезания.

Аз ви пиша, защото желая този който чете това да се гордее с българската младеж!



Коментари
5 коментара

.......... .........................................., ..... г.,

Публикувано на 22.07.2010

браво Зара Николова и Иван Димитров

Ирена , 42 г.,

Публикувано на 23.07.2010

Браво, мила Зара! на теб и на Иван! браво на хилядите деца, които тренират в залите и по стадионите, които играят танци- народни, латино, спортни, гимнастици, плувци и всички други! бъдете здрави, най-добрите от най-добрите и бог да ви пази!

Мартин Игнатов, 12 г.,

Публикувано на 23.07.2010

Ако с Иван не сте роднини може да се ожените...Да не се обидите...Но просто в този спорт (така да го нарека) сте си двамата, а примерно в спорта в който аз съм ориентиран трябва да се съобразявам с още 10 играча, независимо дали ги харесвам...

Йоана Драшкова, 10 г.,

Публикувано на 27.08.2010

Не мислете че се фукам искам само да кажа, че и аз играех танци,но само половин година и се отписах,защото ми беше много трудно и не се разбирах с партньора си.С това искам да кажа че вие сте стигнали много далече.Ходили сте в Гърция и сте танцували толкова трудни видове танци.Издържали сте на всички тренировки.А аз танцувах само най-лесните ча-ча,джайф,самба и валс.Браво!Продължавайте все така и дано да постигате все такива и по-големи успехи в живота и в танците.Успех!

Стефи Стефанова, ,

Публикувано на 29.06.2023

Най хубавият спорт на света няма по добър

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град