Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | "Таласъми" ООД става триизмерен

"Таласъми" ООД става триизмерен

Аз детето | 2013-02-07

"Таласъми" ООД става триизмерен

“Таласъми“ ООД, един от най-обичаните и визуално атрактивни филми на Disney/Pixar, се завръща на големия екран, за да зарадва цяло ново поколение зрители, както и старите си фенове, този път в поразителния формат 3D.

Станалата вече класика приключенска анимационна комедия “Таласъми“ ООД, носител на “Оскар“ се пренася в Таласъмополис, процъфтяващ корпоративен град, населяван от чудовища с всякакви размери и форма.

Симпатичният Съли и най-добрият му приятел, шегаджията Майк Уазовски са водещ екип за плашене в “Таласъми“ ООД, най-голямата фабрика за писъкопреработване. Основен източник на енергия в света на чудовищата е сборът от писъците на човешките деца и в “Таласъми“ ООД елитен екип от подплашвачи работи за събиране на този ценен природен ресурс. Чудовищата са убедени, че децата са токсични, поради което им е забранен достъп в Талъсъмополис. Но когато момиченце на име Бу  случайно последва Съли при завръщането му в неговия свят, кариерата му е застрашена, а животът му се превръща в пълен хаос.

Приятелите Майк и Съли замислят план за поправяне на грешката и връщането на Бу у дома й. Но когато тримата се сблъскват с неочаквана поредица от усложнения и се забъркват в прикриване на историята, което пък ги изстрелва към загадка, надминаваща и най-дръзките им фантазии.

“Таласъми“ ООД ще е отново по кината от 15 февруари 2013 г., представен на Disney Digital 3D в специализираните киносалони.
 



Коментари
1 коментар

Adriana Linkova, 10 г.,

Публикувано на 19.02.2013

No kade da izpratq otgovorite ? Po pismo li ?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град