любопитно

Начало | любопитно | Супергероите на Марвел и Лего се обединяват за една вълнуваща игра

Супергероите на Марвел и Лего се обединяват за една вълнуваща игра

Мирела Любенова | 2017-05-31

Супергероите на Марвел и Лего се обединяват за една вълнуваща игра

Едва ли са много хората, които при споменаването на Лего, веднага не се сещат за онзи световноизвестен конструктор с цветни тухлички, който от много години владее детското въображение. Преди също доста години Лего реши да се прехвърли и във виртуалния свят и да създаде компютърни игри с интересен интерфейс. Тогава мнозина предричаха пълен провал на игрите, но ето че днес са създадени толкова много лего виртуални игри, които се играят и от малки и от големи с огромен интерес. Игрите се оказаха не само вълнуващи и интересни, но и доста приятни, подходящи за всеки.

Ето че съвсем скоро Лего отново е на път да ни изненада. Най-новата им игра ще събере любими супергерои, които иначе никога не сме виждали заедно. Какъв според вас ще е светът ако Грут и Батман се съберат заедно? А какво ще кажете за Спайдърмен и Върколака? Сигурни сме, че ще са убийствени екипи. За съжаление никой режисьор все още не се е наел да прави такива филми, но пък съвсем скоро ще имаме точно такава страхотна електронна игра. При това гарнирана с легостил – няма по-прекрасна комбинация. Затова ние с нетърпение очакваме да си направим един ранен коледен подарък, когато на 17-ти ноември излезе играта „LEGO Marvel Super Heroes 2“.

Създателите обещават очарователно и красиво направени любими герои, които са повече от 100 в играта, както и куп приключения, в които играчът решава какво точно ще стане, а героите му помагат с безкрайно количество от смешни реплики. За всички, които никога досега не са опитвали тази игра това ще бъде един нов вълнуващ свят, в който имаш чувството, че си способен на всичко. За незапознатите с виртуалния свят на този тип игри това ще е най-добрия вариант. А за тези, които вече познават първата част ще има още по-големи изненади, когато видят усъвършенствания интерфейс, новите истории и герои. Ще можете сами да посетите всички места от филмите за любимите ви супергерои: да се люлеете на паяжини из града със Спайдърмен, да посетите двореца на Тор, както и да се повозите на космическия кораб на Пазителите на галактиката. Това обаче не е всичко, ще можете дори да създавате свои собствени светове и да комбинирате суперсилите на всички в един чисто нов и само ваш оригинален герой.

Определено сме много развълнувани и нямаме търпение да се впуснем в това приключение, което обещава да е повече от вълнуващо!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град