новини детски

Начало | новини детски | С конкурс се търси най-атрактивният снежен човек

С конкурс се търси най-атрактивният снежен човек

Аз детето | 2016-01-07

С конкурс се търси най-атрактивният снежен човек

Независимо дали има много или малко сняг, снежните човеци си остават един от символите на зимата. Те са забава за големи и малки и понякога нямаме търпение да дойде зимата, за да си направим най-малко един. А какво ще кажете за идеята и да участвате в конкурс с него. По повод Международния ден на Снежния човек, читалище „Умение-2003“ в Ямбол е обявило национален конкурс за най-атрактивен снежен човек.

Конкурсът е за всеки ученик, група ученици, кръжок, клуб, училище или пък семейство с ученици. Участниците трябва да направят такъв снежен човек, който да изтръгне усмивка и у най-начумерения съсед, да го снимат и да изпратят снимката на електронния адрес на читалището: umenie2003@gmail.com.

Може да се участва с неограничен брой снежни човеци. В конкурса ще бъдат включени всички снимки, които бъдат получени до полунощ на 19 януари 2016 г. Победителите ще бъдат обявени в края на същия месец.

Инициативата е част от дейностите на читалището по проекта „Здраве от извора“, който се реализира по програма „Съгради промяна“ със съдействието на фондация „ЕкоОбщност“ с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот“.

За да е сигурно, че ще спечелите, прочетете и нашите съвети как да направите идеалния снежен човек.

Източник на информацията: dnevnik.bg, снимка: Az-deteto.bg, архив



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град