покани

Начало | покани | Регистрирайте се за традиционния велокрос на Az-deteto!

Регистрирайте се за традиционния велокрос на Az-deteto!

Аз детето | 2013-09-25

Регистрирайте се за традиционния велокрос на Az-deteto!

Ежегодният велокрос на Az-deteto.bg ще се проведе в столичния парк "Заимов" при централния вход около розариума на 29 септември (неделя) 2013 г. от 9 часа. Забавното състезание ще се състои за 12-и пореден път, с любезното съдействие на Столична община. Желаещите да участват, може да се регистрират тук.

Всеки участник във велосъстезанието  ще може да покаже умения в любимото си спортно занимание, а най-добрите  ще спечелят и страхотни награди. Желанието ни е всички да оставим поне за малко любимите си компютри, за да се забавляваме заедно няколко часа на открито и в добра компания.

Всички деца, които желаят да участват, са поканени да го направят, но след задължителната регистрация в онлайн платформата. След като се запишат, всичко, от което се нуждаят участниците е собствено колело, предпазна каска и поне един родител, който да ги придружи на състезанието.

Както всяка година, във велокроса могат да се състезават деца до 12 години, но разделени в 5 отделни възрастови групи: до 5 години, от 5 до 6 г., от 7 до 8 г., от 9 до 10 г., от 11 до 12 г. Първи ще се състезават най-малките участници с триколки, като след тях продължават по-големите.

Всяка група ще трябва да измине различна дистанция, като на най-големите е поверена най-дългата отсечка. От всяка състезателна група ще има по един победител, който ще получи голяма награда в края на състезанието, предоставена от партньорите на събитието. Финалът и награждаването на победителите ще бъдат в 13 часа.

Освен спортната надпревара и страхотните награди, ви обещаваме да има още много музика, танци и забавления.

Генерален спонсор на велокроса е "Тандем", а основен партньор на събитгието е "ЧЕЗ България". „Велокрос 2013" се провежда и с любезното партньорство на Столична община.
 



Коментари
1 коментар

Йоана , ,

Публикувано на 04.09.2013

Аз се чудя дали да се записвам

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град