Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Пиратски приключения и феи завладяват големия екран

Пиратски приключения и феи завладяват големия екран

Аз детето | 2014-04-26

Пиратски приключения и феи завладяват големия екран

Милата, красива и сладка Камбанка отново се завръща на големия екран с още повече приключения и вълнуващи моменти. Този пък към нея ще се присъедини и своенравната и умна фея пазителка на вълшебния прашец Зарина. Тя, също като Камбанка, е много умна и добра фея, но е запленена от невероятните възможности на драгоценния син елфски прашец. Поради щурия си характер и нейните луди идеи Зарина ще бъде въвлечена в големи неприятности.

В един прекрасен слънчев ден тя отлита от Долината на елфите и се съюзява с пиратите на Skull Rock, които я правят свой капитан. Камбанка и нейните приказни приятели ще се впуснат в приключението на живота си, за да открият Зарина и да кръстосат мечове с бандата пирати и техния водач Джеймс, който скоро ще стане известен като Капитан Хук.

С хумор, сърдечност и епични приключения за всеки от семейството, „Камбанка и феята пират“ пуска платна, за да отведе отново зрителите в необикновения, забавен свят на феите. Режисьор на филма е Пеги Холмс, продуцент е Дженифър Маги–Кук, а изпълнителен продуцент е Джон Ласитър.
 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град