покани

Начало | покани | Пъстър детски панаир на науките и изкуствата за всички малки любопитковци

Пъстър детски панаир на науките и изкуствата за всички малки любопитковци

Аз детето | 2014-05-13

Пъстър детски панаир на науките и изкуствата за всички малки любопитковци

Пъстър детски панаир на науките и изкуствата с вход свободен, за четвърти път организират SOHO и TEDxBG. Мобилната лаборатория за изобретения – Hackidemia, предоставя на всички млади изобретатели достъп до специално обучение, което им помага да се справят с предизвикателствата, като създават и тестват креативни решения. Събитието е за всички любопитни деца на възраст между 7 и 15 г., които обичат да питат „защо“, които нямат търпение да приложат наученото на практика и мечтаят да експериментират и изобретяват.

Входът е свободен, но е необходима предварителна регистрация, тъй като местата за работилничките са ограничени. Регистрацията можете да направите на https://docs.google.com/forms/d/1UXBpwZX2ypiWagvAKhiuZibLXS1oyavibIDaAq98qqM/viewform?edit_requested=true

Сред работилничките са забавна математика, изработка на генератор на правоъгълни импулси, изработка на елементи на 3D ръчно правен принтер, изработка на красоти от дърво и пъстри цветове, оригами и рециклирани материали, осъзнаване и запознаване с механизма на дишането, светът наоколо през окото на калейдоскопа, изработка на джойстик от различни подръчни материали и т. н.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град