новини детски

Начало | новини детски | Първи юни в Първомай

Първи юни в Първомай

Христина Иванова Попова, гр. Първомай, 11 г. | 2006-06-06

На 1 юни в град Първомай се проведе голям купон. За забавление на децата бяха издигнати няколко шатри. Ето с какви заглавия бяха те:

1. Шарената книга – в нея гостите можеха да запишат мнението си за тържеството и да дадат съвети за следващото.

2. Занимавки – там децата оцветяваха с безплатни продукти.

3. А на третата се раздаваха знаменца и козирки, а след това там имаше лакомства. Бяха подготвени няколко алеи за игри. Едната за състезание с колела, а на другата имаше демонстрации с коне и който пожелаеше можеше да се качи на един от тях. По-малките безплатно се возеха на мини количките. Също така имаше състезание за рисунка. А предварително бяха обявени няколко конкурса: за най-добре отглеждано цвете и фотоконкурс детски щуротии.

Пред читалището имаше забавна програма, която подготвиха децата от училищата в Първомай и околните села. Имаше танци, песни, пиески и множество други забавни представяния. В програмата участваха и ансамбъл Елика и каратистите от Първомай. Интересно беше за децата, това че самите те играеха в пиеси, но не подготвени. Актьорите се избираха произволно от публиката. Всички желаещи деца бяха удостоени с честта да играят на сцената народни приказки. На края на програмата бяха обявени победителите от всички конкурси. Всички участници в преди малко обявените конкурси получиха награди. А за състезанието с колела първата награда беше чисто ново колело.

След края всички участници в програмата бяха почерпени в дискотека FX.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град