Инициативи

Начало | Инициативи | От 29 юни до края на лятото „Творческа Ековаканция“ за децата във Варна

От 29 юни до края на лятото „Творческа Ековаканция“ за децата във Варна

Аз детето | 2020-06-17

От 29 юни до края на лятото „Творческа Ековаканция“ за децата във Варна

Образователна и занимателна „Творческа Ековаканция” организира от 29 юни до края на лятото варненската организация Recycle Art Academy, която се занимава с рециклиращо изкуство и опазване на околната среда, съобщават от БНР. Тя е насочена към деца над 6 години и включва всекидневни занимания през лятната ваканция в рамките на град Варна.

Заниманията ще се провеждат от понеделник до петък от 9 до 18 часа и ще бъдат водени от Наталия Николова. Записването се извършва през фейсбук страницата на организацията, където са посочени адрес и телефонен номер. Всеки ден ще бъде тематично свързан с опазването на природата, разказа за радио „Варна“ Наталия Николова. Програмата за първата седмица е посветена на планетата Земя, като децата ще научат повече за нейното създаване, природата и бедствията, както и опазването на околната среда. Различни занимания са предвидени за деня – разговор и филм по темата за деня, рисуване, четене и писане, творческа работилница и забавни щафетни игри.

Ще има занимания и на открито в Морската градина. Единственото, което децата трябва да си носят е обяд, каза пред БНР още Наталия Николова.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град