конкурси

Начало | конкурси | Онлайн конкурс предизвиква фантазията на геймърите

Онлайн конкурс предизвиква фантазията на геймърите

Аз детето | 2008-05-14

Истинско предизвикателство към фантазията и творчеството на всички почитатели на играта Lineage II отправя новият конкурс, който се провежда онлайн във форума на Пулсар ЕОД. По регламент участие в него могат да вземат всички потребители на сайта.

За целта желаещите трябва да подготвят и публикуват по една тема, свързана с всяко от заданията на конкурса. Въпросите, върху които участниците могат да развихрят своето въображение са “Какво ме впечатлява в Lineage II и какво ме изкушава да започна да я играя?", а също и “Защо играя оригинални игри?”.

За да подготвят своите теми феновете могат да използват текст, картинки, цветово оформление, скрийншоти от играта, творби на фенове, сравнение с други подобни (онлайн) игри, изобщо всички инструменти, които форумът позволява. Темите ще бъдат оценени от най-безпристрастното жури – останалите потребители във форума. Те ще гласуват чрез добавяне на рейтинг по петобалната система. Публикуването на темите е възможно до 1.06.2008 г., а гласуването за всяка една от тях приключва 24 часа по-късно. Победителите ще бъдат ясни още в деня на приключването на конкурса, а наградите ще бъдат за първите трима участници, чийто теми са събрали най-висок рейтинг.

Голямата награда в конкурса е колекционерско издание на играта Lineage II. Не по-малко апетитна е втората награда, която дава възможност на своя приносител сам да избере с какво да се награди на стойност 30 лв. от магазини Пулсар Геймс. Третата награда ще бъде връчена на автора на темата с най-много гласували. Победителят ще получи оригинални Konami продукти: тениска, шал и ключодържател на играта Pro Evolution Soccer 2008.

Всеки участник в конкурса има право да публикува само една тема, която след това не може да бъде редактирана или променяна. Затова кандидатите трябва добре да обмислят своите творби и да вложат фантазията и креативността си. След приключване на конкурса част от материалите ще бъдат използвани в различни други публикации на компанията, като имената на техните автори ще бъдат упоменати.



Коментари
1 коментар

Светлана Георгиева, 11 г.,

Публикувано на 27.05.2008

Нищичко не разбирам!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град