малък готвач

Начало | малък готвач | Обикновена юфка

Обикновена юфка

Цвета Петрова | 2010-05-23

Продукти:
1 пакет (250 г) юфка
2-3 суп. лъж. масло / олио
1/2 ч. л. сол
1 л вода

Приготвяне:
В тенджера на умерен огън се поставя маслото и юфката. Разбърква се. Долива се водата и солта. Разбърква се от време на време. След като заври са необходими около 10 минути, за да е готова юфката.
Гарнира се по желание с натрошено сирене, захар или друго.
Подходящо за закуска и за гарнитура.



Коментари
1 коментар

Велина , ,

Публикувано на 28.05.2010

аз мразя юфка!Никога не съм обичала незнам защо...

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град