любими герои

Начало | любими герои | Някога чудили ли сте се как актьорите получават ролите на Рон, Хари и Хърмаяни във филмите за Хари Потър?

Някога чудили ли сте се как актьорите получават ролите на Рон, Хари и Хърмаяни във филмите за Хари Потър?

Аз детето | 2024-04-23

Някога чудили ли сте се как актьорите получават ролите на Рон, Хари и Хърмаяни във филмите за Хари Потър?

Изминаха 24 години, откакто книгите за Хари Потър излязоха за първи път, но те притежават вечно качество, което кара героите да изглеждат сякаш никога не остаряват. Все още има деца, а и възрастни, които тепърва откриват невероятните истории и се включват в тях. Магията все още е в Хогуортс и все още завладява и кара хиляди деца по света да четат, а след това да гледат и филмите.

Ето защо е толкова забавно да се върнем назад, да прегледаме филмите и да видим как тези актьори издържаха теста на времето. И ако си мислите, че актьорите, тогава деца като вас, просто са извадили късмет – не е точно така. Радклиф (Хари Потър) например е направил над 300 монолога пред камера, преди да го изберат и се е състезавал с още 40 000 деца за ролята.

Това видео от първия екранен тест на триото заедно показва каква е била химията им от самото начало и ни дава доста страхотно напомняне защо всички те са получили тези роли на първо място. Погледнете!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град