играчки

Начало | играчки | Ники и Джими

Ники и Джими

Златиана Иванова | 2010-04-08

Ники и Джими

Аз имам две любими играчки. Едната е Ники, а другата Джими. Ники е коте. Той има малко кръгло носле, черни очи и малки ушички.Главата и тялото му са бледо оранжеви. На края на лапичките и опашката има кафеникаво-оранжев цвят.Той е много сладък.
Как го открих?
Ами това се случи на 11 август 2008 година. Тъкмо се бяхме преместили в новата кооперация и с мама решихме да разгледаме квартала. Влезнахме в един детски магазин за играчки (аз съм колекционер на плюшки) и си харесах едно коте (не беше Ники). На следващия ден се върнахме в магазина да купим котето, но се оказа, че вече бе купено. Тогава мама ми купи Ники и с времето той стана  любимата ми играчка. От тогава си го нося навсякъде, където би ми било интересно.
А сега за Джими. Джими е костенурка. Той е едва на две седмици. Той има огромна глава и стъклени зелени очи. Тялото му е малко спрямо главата, но е много сладък. Цветът на корубата му е кафяв. А тялото и главата зелени. На скоро посетих същия магазин от който си взех Ники. Мама искаше да ми купи клин от там. Когато влезнахме в магазина, веднага видях Джими. Мерих дрехи, мерих и накрая вече се приготвяхме за тръгване. Тогава реших да помоля мама да ми купи онази сладка костенурка (Джими), която толкова ми харесваше. И се надявам да имам същите приятни приключения както с Ники така и с Джими.

Участва в конкурса "Моята любима играчка – конкурс за снимка и разказче 

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град