зоокът

Начало | зоокът | Невероятно сладурско приятелство между котенце и прасенце показва, че всичко е възможно

Невероятно сладурско приятелство между котенце и прасенце показва, че всичко е възможно

Аз детето | 2019-09-08

Невероятно сладурско приятелство между котенце и прасенце показва, че всичко е възможно

Запознайте се с Лаура, спасено от кланица прасенце и нейната най-добра приятелка Марина, котенце спасено от смърт на улицата. Двете се запознават за първи път в център за изоставени животни в Сантяго, Чили и още от пръв поглед стават най-добри приятели. Можете ли да повярвате! Толкова различни животинки, а пък са приятели! Това доказва, че приятелството е най-невероятната сила на света и че трябва да давате шанс на всеки, защото не се знае каква душа носи. Но нека продължим със сладурската историйка.

Марина била изоставена на улицата от майка си, защото била много болно котенце. За щастие, мил човек я вижда и я занася в център за спасение на животни. Там след 4-месечна борба ветеринарни лекари, които работят в центъра успяват да подобрят здравето на котенцето, но то все още им изглежда някак тъжно и отчаяно. И точно преди да се предаде след дългата борба за живота си, котенцето получава така нужната му подкрепа. За да го спасят лекарите приемат необичаен ход. Слагат до котенцето мъничко прасенце, което е спасено от кланица близо до града. Слагат ги на одеялото и двете животинки веднага се харесват. Прасенцето започва да търка муцунката си в тази на котенцето, а то пък да мърка.

От този момент нататък Лаура и Марина си помагат една на друга и се случва най-невероятното и сладурско приятелство за което можете да се сетите. Играят, гушкат се, спят заедно и си дават много прегръдки и целувки. Дори когато не се гушкат, те остават близо една до друга, като най-добрите приятели завинаги. Винаги, когато Лора спи, Марина действа като алармен часовник на своята най-добра приятелка. А Лора винаги връща услугата. Приятелството на тези сладури ни показва, че въпреки че двама души може да не си приличат и да произхождат от съвсем различни семейства и култури, те могат да формират прекрасно приятелство. Стига да си дадете шанс!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град