интересно

Начало | интересно | Най-новият броулер Тик – силен, стига да знаете как точно да го използвате

Най-новият броулер Тик – силен, стига да знаете как точно да го използвате

Аз детето | 2019-08-13

Най-новият броулер Тик – силен, стига да знаете как точно да го използвате

Колко купи вече събрахте в Brawl Stars? 3, 4 или 5 хиляди? Може би дори и повече и в такъв случай несъмнено сте се запознали вече с най-новия броулер Тик. Той е странно малко създание, което издава странни звуци и без съмнение има нещо общо с бомбите. Тъй като обаче не презарежда бързо като останалите, не се движи така бързо и не стреля точно в целта, а да не говорим, че често умира с един удар, със сигурност повечето от вас не го харесват. Но грешат! Тик всъщност е доста добър и може да донесе истинска и бърза победа на отбора, както и много точки, battle tokens и всички екстри, които следват от това. Единствения му недостатък е, че е отборен играч, но пък нали Brawl Stars е интересна именно заради това. И ако все още не сте сигурни, че не грешим, то ви предлагаме няколко добри стратегии за Тик, които всеки път ще ви носят сигурна победа.

В Gem Grab

Тук Тик е наистина полезен ако се скрие зад скала или храст и се пази да не бъде улучен. След това просто трябва да пускате малките детонаторни бомбички на тик около мината, а останалите двама членове на отбора да събират джемовете и да помагат с разчистването на противниците. Целете се винаги около мината и така останалите нямат шанс. И не бързайте да използвате суперсилата на Тик веднага. Знаем, че е много готина, но за Gem Grab най-добре ще е да я пазите, когато някой от противоположния отбор събере много джемове. След като го фиксирате, просто пуснете суперсилата към него. Тя директно и веднага ще го убие и вие ще вземете всички джемове. После просто ще се скриете някъде и ето на – имате гарантирана и бърза победа.

В Heist

Стратегията е почти същата. Оставете по-силните от отбора да пазят сейфа или да се стрелят открито с останалите броулери, а вие застанете на скришно до противниковия сейф и когато видите, че няма никой наоколо, който да го пази пуснете силата на Тик. Ще видите колко бързо ще спечелите. Противниковият отбор дори няма да разбере откъде им е дошло. Разбира се е хубаво от време на време да променяте и мястото си, за да не ви хванат.

В Bounty

Тук Тик може да помогне като дебне и довършва противниците с малко живот. Мисли си, че се е измъкнал, но не е очаквал Тик да се появи изведнъж до него.

В Brawl Ball

Тук нормалните атаки на Тик могат да се използват за насочване на движението на противника. Той може да отблъсне входящите нападатели и да купи на отбора повече време, за да защити вратата си. А когато се сдобие със своята суперсила, може да я използва, за да разбие преградите на противниковата врата и така да осигури съвсем лесен достъп за гол с топката.

В Siege

Мините на Тик могат да се използват, за да се пазят врагове далеч от болтовете и така съотборниците ще стигат по-лесно до тях. Способността да хвърля мините си над стените също му помага да се пази от входящ огън, както и директно да атакува чуждата работилница.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град