новини детски

Начало | новини детски | Музика под Звездите

Музика под Звездите

Петър Бойков Петров, гр. Лом | 2006-09-25

На 15 септември в градинката зад паметника на площада в Лом,от 19.00 се проведе концерта на Вок. Група "Дунавски Звънчета" към ЦРД Лом. Сцената бе празнично украсена с балони. На концерта дойде и кметицата г-жа Пенка Пенкова и много гости и спонсори на Центъра. Разбира се присъстваха и родители,приятели и съученици на малките певци Пепи, Емил, Никола, Коля, Калин, Ани, Ина, Мариам, Мария, Виолета, Катерина, Върбина, Деси, Любомира, Глория, Михаела и Теодора.

По време на тържеството се чуха песни като "Щракам си със пръсти", "Старата игра", "Босе по асфалта", италианската канцонета "Мама", "Тиинейджъри", "Хармоника", "Клоуна", "Песен за Лом", "Дайте шанс на песента", "Приятелство", "Викингите", "Малкия Рицар" и др. По време на песните по-малките деца танцуваха и пяха заедно с певците, а самите те все едно бяха по-скоро на купон.

На края на концерта публиката получи приятна изненада - заря. След зъвършването участниците получиха дъжд от поздравления, а фиестата продължи в бар "Малибу"!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град