малък готвач

Начало | малък готвач | Мрежа – украса за десерти

Мрежа – украса за десерти

Жанет Андонова | 2010-11-17

Мрежа – украса за десерти

Необходими продукти:
дървена лопатка (попитай те мама, тя знае каква)
течен шоколад
голяма тава

Как се приготвя:
Вземете тавата и течния шоколад! С дървената лопатка бъркате в шоколада и докато тече образувате мрежичките в тавата. Искам да Ви предупредя, че това не е точно мрежичка. Трябва да го направите така, че да бъдат свързани чертите.
И да се върнем към рецептата! След като направите украските ги слагате в хладилника! Ако сте сложили шоколада на по-дебели слоеве трябва да ги сложите за по-дълго време. Когато "мрежата" се втвърди, вече е готова и можете да я сложите върху десерта!

Съвет:
Става много красиво върху крем карамел! Ако мама направи торта направете такива, но малки мрежички и ги наредете върху нея!
Да ви е сладко!!!



Коментари
2 коментара

Кристина , 11 г.,

Публикувано на 17.11.2010

мн вкусно става ! пробвайте и вие! прекрасно става но е и много красиво! и сложете натурален (истински) шоколад! чао чао чао чао чао`

Кики , 11 г.,

Публикувано на 09.04.2011

аз съм българка но живея в лондон много е красииво опитайте и вие аз само правя тортата . но ако тортата ви е шоколадова сложета бял шоколад защото черния не се вижда

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град