новини детски

Начало | новини детски | Младежки конкурс за безопасен интернет

Младежки конкурс за безопасен интернет

Аз детето | 2008-01-29

За да участват в конкурса участниците трябва да измислят оригинално съобщение, което призовава за безопасна и етична употреба на информационните технологии и особено на интернет и мобилните телефони.
Конкурсът е отворен за екипи от деца и младежи на възраст между 5 и 19 години. Участниците са разделени на 3 възрастови групи – от 5 до 10 години, от 11 до 14 и от 15 до 19 години. Всеки екип трябва да има ръководител, който да е над 18 години.

Децата от 5 до 10 могат да участват с електронни материали, които в последствие могат да бъдат отпечатани – плакати, брошури, комикси, картички и други.

Младежите от 11 до 19 могат да се включат в състезанието в няколко категории – филми, видео клипове, музика/песен или презентации.

В състезанието могат да участват училища, клубове по интереси, младежки организации, спортни клубове и други.

Желаещите да се включат трябва да изпратят писмо  на georgi.apostolov@online.bg Те ще получат автоматичен отговор с инструкции за състезанието.
Всяка от възрастовите групи ще получи по две награди – първо и второ място. Те ще бъдат избрани чрез електронно гласуване между 1 и 7 февруари 2008.

Крайният срок за участие е 20 януари 2008.


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град