афиш

Начало | афиш | „Мери Попинз“ оживява на сцената на театър „София“

„Мери Попинз“ оживява на сцената на театър „София“

Аз детето | 2017-05-14

„Мери Попинз“ оживява на сцената на театър „София“

Театър „София“ с нова премиера за малките си зрители. По повод Деня на детето на 2-ри юни от 17 часа всички зрители ще могат да се запознаят с най-странната гувернантка Мери Попинз. Спектакълът е специален за екипа, в който има много дебютанти. Новата премиера на театър „София“ е представление, направено с много ентусиазъм и любов. Историята е адаптирана и режисирана от Анастасия Събева.

„Обединени са някои сцени и фрагменти от няколко книжки за Мери Попинз. Основната трудност е да проведем линията на г-н Банкс и неговите деца, защото в книгата тя е много по-наивистично засегната. За мен на сцената е важно да има проблем. Зад всички хубави детски книги седи голям човешки проблем.

Зад „Мери Попинз“ стои проблемът, че един баща не обръща достатъчно внимание на децата си и затова идва Мери Попинз да оправи нещата“, коментира Анастасия Събева. „Ние можем да го направим и да дадем надежда на хората, че това да се случи и в живота ни, защото трябва да вярваме в чудесата на Мери Попинз“, добави режисьорът. Семплата и ненатрапваща се сценография акцентира върху актьорската игра и текста.

Спектакълът на Театър „София“ „Мери Попинз“ представя трогателната, забавна и вълнуваща история на семейство Банкс, която и до днес ни кара да се смеем с най-странната гувернантка Мери Попинз. Тя ще ни отведе на магическо приключение, което може да ни направи малко по-добри и да ни накара да се замислим за силата на обичта и семейството. Само трябва да повярваме в нея, Мери Попинз, защото тя никога не лъже и знае всичко за нас... Уроците са както за децата, така и за техните родители. Мечтите и фантазиите на детското въображение са душата на постановката.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град