малък готвач
Начало |
малък готвач |
Лютеница "Червенушка"
Лютеница "Червенушка"
Продукти за две филийки:
Четири супени лъжици лютеница
Едно сварено яйце
Сирене
Кашкавал
Шунка или хамбургски салам
Начин на приготвяне:
Настъргвате яйцето и кашкавала и ги изсипвате при лютеницата, която трябва да изсипете в купичка. Отделяте малко от настъргания кашкавал. Натрошавате сиренето и го слагате в купичката. Шунката нарязвате на малки парченца или настъргвате. Смесвате и нея с направената дотук смес. Намазвате на филийки и поръсвате с настъргания кашкавал, който сте отделили. Това е! Приятен обяд! Иии, да ви кажа – трудът си струва!
0 коментара