малък готвач

Начало | малък готвач | Лютеница "Червенушка"

Лютеница "Червенушка"

Габриела | 2004-09-10

Лютеница  "Червенушка"

Продукти за две филийки:
Четири супени лъжици лютеница
Едно сварено яйце
Сирене
Кашкавал
Шунка или хамбургски салам

Начин на приготвяне:
Настъргвате яйцето и кашкавала и ги изсипвате при лютеницата, която трябва да изсипете в купичка. Отделяте малко от настъргания кашкавал. Натрошавате сиренето и го слагате в купичката. Шунката нарязвате на малки парченца или настъргвате. Смесвате и нея с направената дотук смес. Намазвате на филийки и поръсвате с настъргания кашкавал, който сте отделили. Това е! Приятен обяд! Иии, да ви кажа – трудът си струва!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град