Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Любимият лекар на животните Доктор Дулитъл се завръща на големия екран през януари

Любимият лекар на животните Доктор Дулитъл се завръща на големия екран през януари

Аз детето | 2019-10-18

Любимият лекар на животните Доктор Дулитъл се завръща на големия екран през януари

Този януари започва ударно за киноманите! На голям екран зрителите ще имат възможност да видят неподражаемия по своя стил и способности и леко ексцентричен Доктор Дулитъл! Екранизацията, вдъхновена от романа на писателя Хю Лофтинг „Пътешествията на доктор Дулитъл“, се връща за нов живот, представен през иновативния прочит на режисьора Стивън Гейгън и суперзвездата Робърт Дауни Джуниър в главната роля.

Първият трейлър на продукцията директно ни въвлича в необичайната вселена на странника Дулитъл, който буквално се е капсулирал в особен свят, а негови най-достойни събеседници са единствено животните. Първите кадри от „Доктор Дулитъл“ подсказват за началото на опасно пътешествие, в което той и всички негови приятели от разнородния животински свят се впускат стремглаво. Бурни води и изпитания по пътя към крайната цел на нестандартния отбор, един емблематичен саундтрак и една толкова фантастична реалност, че чак прилича на истинска – това са само част от посоките, които новата вдъхновяваща продукция на Universal ни предлага. А на нас ни остава да се насладим на изключителната история.

Във филма участват още Майкъл Шийн, Джеси Бъкли, Антонио Бандерас и др. Сред звездите, които подаряват гласовете си на животни, са Ема Томпсън, Марион Котиярд, Селена Гомез, Рами Малек, Джон Сина и други брилянтни актьори, които вдъхват уникален характер на всеки образ. Режисьор на „Доктор Дулитъл“ е Стивън Гейгън, а сценарият е дело на Гейгън заедно с Крис МакКей. Продуцент е Джо Рот (Алиса в огледалния свят, Господарка на злото 2).

Запазете самообладание до 10 януари, когато в кината влиза „Доктор Дулитъл“ на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия. След това приключение обаче нищо не е сигурно.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град