Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Куче и енот, който се представя за котка ще бъдат новите „Том и Джери“ в чисто нов анимационен сериал

Куче и енот, който се представя за котка ще бъдат новите „Том и Джери“ в чисто нов анимационен сериал

Аз детето | 2019-07-11

Куче и енот, който се представя за котка ще бъдат новите „Том и Джери“ в чисто нов анимационен сериал

Boomerang и Cyber Group Studios обединяват сили, за да създадат ново анимационно предаване, на име „Taffy“. То ще се присъедини към програмата на втория най-голям детски канал в света на 15 юли 2019. Като ще бъде излъчвано всеки ден от 9:45 ч.

Поредицата е базирана на авторска идея от Cyber Group Studios и е разработена заедно с Boomerang. следва забавните приключения на вярното ловджийско куче Бентли, след като неговата възрастна, богата собственичка г-жа Мъчмоър приютява енот-самозванец, представящ се за пухкава ангорска котка, с големи, мили очи и пухкава козина. Всеки епизод проследява случка, в която Бентли се опитва да изобличи Тафи. Но изключително интелигентният „котарак“ с лекота успява да обвини кучето за всяка своя каша, беля и катастрофален проблем, който създава. Независимо дали напускат луксозното имение на г-жа Мъчмоър за пет-звезден круиз, пътуват по света със самолет или се срещат с президента, двамата съперници всяват хаос, където и да отидат.

78-те епизода са създадени във Франция, като всеки е по 7 минути. „Taffy“ ще се присъедини към поредицата от забавни предавания, обичани от всички поколения, като „Том и Джери“, „Скуби-Ду“, „Мистър Бийн: Анимационният сериал“ и „Grizzy & Тhe Lemmings“.

Сесилия Персон, заместник-председател детска програма и съдържание EMEA, международни детски придобивки и съвместни продукции на компанията казва: „Със своя класически анимационен стил и типичен хумор, Taffy не би могъл да бъде по-подходящо допълнение.“ Пиер Сисман, председател и главен изпълнителен директор, Cyber Group Studios коментира: „Чест е за екипа от художници и сценаристи да работят рамо до рамо с колектива на Boomerang в създаването на нова анимационна поредица. Надявам се, че идеята, която хрумна преди няколко години на мен и Майк де Сийв от Baboon Animation за забавния герой Тафи, ще бъде страхотно допълнение към редицата запомнящи се анимации на един от най-авторитетните канали за анимационни предавания в света.“



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град