афиш

Начало | афиш | Културен афиш Велико Търново 11-17 август

Културен афиш Велико Търново 11-17 август

Томас Ахчиян, 16 години, Бургас | 2006-08-11

Ето и по-важните събития по дни:

11 – Националната библиотечна седмица

12 – изл. зали "Рафаел Михайлов" 17.30 ч. Изложба живопис на Симеон Панайотов

13 – 17.00 ч. п. "Матей Преображенски" с. Ново село

Храмов празник на църквата "Св. Никола"

15 – изл. зали "Рафаел Михайлов" 15.00 ч. творческа среща с детската писателка Стефания Цанкова

16 – РНБ "П. Р. Славейков",16.00ч.

"Екология и образование" – изложба от материали на ученици, участвали и наградени в различни екологични конкурси по инициатива на РИОСВ – Велико Търново

17 – Община 19.00 ч. Общински празник на хоровото изкуство



Коментари
3 коментара

Деляна Маринова, 15 г.,

Публикувано на 25.03.2009

Присъствах преди 3 години на творческата среща с детската писателка Стефания Цанкова в изложбените зали"Р. Михайлов".Пиша това, защото не мога да забравя тази среща.Бях още малка и помня, че валеше силен дъжд но когато се появи тази писателка, сякаш при нас влезе някаква красива фея от приказките.Тя говори така увлекателно и мило, свири на пианото, отговаря на нашите въпроси и ми стана много симпатична.Сега се питам какво ли е написала още тази детска писателка и дали има възможност да чуем нещо ново за нея?

Веселина Петрова, 35 г.,

Публикувано на 22.05.2009

Мило момиче,мога да ти кажа, че наскоро си купих една книга на писателката Стефания Цанкова, за която питаш. Книжката се казва "Медени приказки от кехлибареното ханче". Цената бе направо символична-3 лв, но това е една прикрасна книга според мен - за деца и възрастни. Питах на много места къде да намеря нейни книги, но никой не знае. Мисля да се обърна към Регионална библиотека за нещо нейно ново. Сигурна съм, че ще е пак хубаво. Късмет!

Здравко Зарев, 26 г.,

Публикувано на 05.06.2009

Мога да Ви кажа със сигурност къде има книги н писателката Стефания Цанкова.В София,на площад "Славейков" видях нейна стихосбирка, обвита в целофан. Заглавието е "Полет за Свищов" и е съвсем пресна.Купих си две.Сергията е точно до паметника на Славейкови. Много е хубава тази стихосбирка,уверявам Ви, а авторката наистина е красавица.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град