любопитно

Начало | любопитно | Кристофър Робин се завръща в Голямата гора!

Кристофър Робин се завръща в Голямата гора!

Аз детето | 2009-09-26

Кристофър Робин се завръща в Голямата гора!

Преди 80 години Кристофър Робин каза “довиждане” на Най-хубавото мече на света и неговите приятели. Сега те всички са отново тук, готови за нови приключения.
Завръщане в Голямата гора” е първото одобрено от Pooh Properties Trust (тръста, притежаващ правата за историите за Мечо Пух) продължение на тази истинска класика в детската литература. Книгата е дело на писателя Дейвид Бенедиктъс и е вдъхновена от старите приключения на Мечо Пух, които Бенедиктъс адаптира за аудио компакт диск. Двамата заедно с илюстратора Марк Бърджес, създават история, която искрено се надяват да се превърне в поредната емблематична пуховска книга.

Дълги години се надявахме, че някой ден ще стане възможно да предложим на света продължение, достойно за оригиналните истории за Мечо Пух – се казва в официално изявление на тръста. “Мечо Пух” и “Къщичката в къта на Пух” са истински празник на детството и ние силно вярваме, че Дейвид Бенедиктъс и Марк Бърджес са уловили духа и качеството на тези оригинални истории. ”

Преди 80 години историята завърши с това, че Кристофър Робин тръгва на училище, оставяйки Пух, Прасчо, Ийори и другите си приятели в Голямата гора. Днес разказът започва оттам, откъдето е спрял, и носи посланието на оригинала на Алън А. Милн. “Завръщане в Голямата гора” е най-строго пазената тайна за 2009 година – от илюстрацията на корицата и съдържанието, до подробностите от сюжета и текста всичко е предмет на строга тайна. Авторът Дейвид Бенедиктъс се е постарал да запази идеята на Алън А. Милн, че независимо от всичко “едно малко момче и неговото Мече винаги ще си играят”.

Тайната ще бъде разкрита на 5 октомври 2009 година!

Историята на Мечо Пух
Нови забавни и интересни истории за Мечо Пух
Песничката на Мечо Пух



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град