Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Крилатите мистерии на Джей Джей самолетчето

Крилатите мистерии на Джей Джей самолетчето

Аз детето | 2008-02-29

Крилатите мистерии на Джей Джей самолетчето

Впуснете се в шест приключения!


Джей Джей разкрива пред децата тайните на науката, природата и уроците на живота

Загадката на звездите и планетите

Джей Джей и Лина опознават съзвездията в нощното небе и откриват, че ако се свържат звездите, могат да се получат удивителни рисунки.

Загадката на времето

Когато Монтана не може да пристигне навреме в Таритаун, Джей Джей и Лина откриват, че времето се променя от място на място и че може времето да бъде различно, дори и в един ден.

На лов за динозаври

Джей Джей, Хърки и Трейси обичат филми за динозаври. Когато политат, за да потърсят доказателство, че съществуват живи динозаври, Джей Джей решава, че е видял гигантски стъпки от динозавър до самия Таритаун.

Снъфи и цветовете на есента

Есента наближава и Джей Джей е разочарован, че листата още не са променили цвета си. Снъфи решава сам да направи нещо и да зарадва Джей Джей.

Разгряване на крилете

Откакто се помни, Джей Джей винаги е правил упражнения за разгряване на крилата тайно, защото смята, че изглежда смешен. Но скоро разбира, че всеки прави някакви смешни упражнения и няма от какво да се срамува.

Игра на криеница

Снъфи и Джей Джей са победени в игра на криеница, защото следата, която Снъфи оставя в небето, отвежда Трейси и Хърки до мястото, където са се скрили.


Коментари
2 коментара

Есра Неджетова, 11 г.,

Публикувано на 18.03.2009

гледам от одавна мирзел грат той е много хубав фюм,а сивто и брат ми го гледа.На брат ми му харесва най много спортакус,а на мен стефани,исках да имам дрехите и и всичко което тя има.Стефани ти си моят фен

Мартин Маринова, 6 г.,

Публикувано на 05.01.2010

играта е много хубава на джей джей.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град