любопитно

Начало | любопитно | Конкурс "Дете мое"

Конкурс "Дете мое"

| 2004-04-13

От Великден, 11 април 2004 г. стартира конкурс за детски приказки на сайта за нова българска Художествена Литература "ХуЛите" съвместно с издателство "Анхира", София. Конкурсът се провежда по повод Деня на детето - 1 юни, под надслов "Дете Мое".

Предвижда се издаването на серия илюстрирани книжки с авторски приказки за деца. Приказки, в които да присъства идеята, че всеки може да се промени и няма да има противопоставяне на отрицателни и положителни образи. Целта е да се даде възможност на децата сами да достигнат до посланието, че път напред винаги има и всеки може да бъде това, което раждат и най-смелите му мечти.

Произведенията за конкурса изпращайте на адрес anhira@hulite.net Задължително в имейлите посочвайте и трите си имена, както и вашият ник (псевдоним) в "ХуЛите", ако сте регистрирани! Право на участие имат само непубликувани преди това произведения!
Единствено изключение от това правило е, ако творбите са публикувани само в ХуЛите.
Ограничения в броя творби за участие няма.
Приказките трябва да са с максимален размер 7000 знака!

Краен срок за изпращане на заявки за участие: 11 май 2004 г.

Всички изпратени произведения за конкурса ще бъдат публикувани в www.hulite.net. Оценяването ще бъде извършено от читателите. Отделно жури ще направи селекцията на 7 от най-добрите приказки, които ще се публикуват в книжките на издателство "Анхира". Авторите на тези произведения ще получат по 77 лева за всяка приказка.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град