Като Унки Марлюнки

Начало  ›  Като Унки Марлюнки

Като Унки Марлюнки

04.02.2014

Скъпи приятели, по-рано днес ви запознахме в знаменития дИтектив Унки Марлюнки и неговите първи, интересни и невероятни приключения написани от писателя Иван Раденков и представени в книгата „Невероятните приключения на Унки Марлюнки“. Всъщност прочетохте статията нали? Ако не сте – то непременно го направете, защото само така ще може да участвате в конкурса.
Добре, след като вече я прочетохте да продължим. Както разбрахте г-н Марлюнки живее в спокойно селце и обича компоти и конфитюри, обича да брои звездите и да се излежава в хамака си. Това обаче не продължава дълго, след като един ден намира котка и всички от селото го смятат за истински детектив. Търсят го за какви ли не случаи. Сега от вас искаме да се представите, че това сте вие – вие сте Унки Марлюнки. След това си представете какъв е най-интересният случай, който бихте разришили. Успяхте ли? Сега си представете какви интересни същества бихте срещнали по време на разрешаването на вашия случай и дали пък няма да срещнете себе си в бъдещето, както и г-н Марлюнки?

Питате се защо ви караме да си представите всичко това, защото само така може да участвате в конкурса. Сега ни опишете всичко, което си представихте или по-друг начин казано, напишете приказка не по-малка от една печатна страница, в която вие сте Унки Марлюнки, и ни я изпратете на info@az-deteto.bg до 4-ти април 2014 година. Както винаги не забравяйте към приказката да напишете и вашите име и фамилия, както и навършени години. В замяна на вашите приказки имаме три чудесни награди. Трима от вас ще получат книгата „Невероятните приключения на Унки Марлюнки“ предоставена лично от автора ѝ – Иван Раденков специално за този конкурс.

Очакваме ви с нетърпение!