новини детски

Начало | новини детски | Излезе брой 4 на списание "Шарено"

Излезе брой 4 на списание "Шарено"

Аз детето | 2007-10-08

Излезе брой 4 на списание "Шарено"

Излезе от печат 4 брой на безплатното списание за семейството Шарено. С настъпването на есенния сезон идват и новите теми, които вълнуват родителите и съответно, са намерили място на страниците на списанието.
В ЩЕ СТАВАМЕ РОДИТЕЛИ, са разплетени истините за бременността и секса. С ГРИЖА ЗА ДЕТЕТО е поднесен материал за това, колко е важно за развитието на малкия човек, да общуваме с него още от първата година след раждането. В РОДИТЕЛСКА СРЕЩА психологът споделя някои истини за оценките и самооценките при децата. В деТЕМА продължава темата от 3 брой, дислексията – вече със симптоми и подход към тях. В ТАТКОВЦИ е поднесен мъжки прочит на „професията” баща. В рубриката ЧАС ПРИ ДОКТОРА са публикувани отговори на читателски въпроси за стоматологичните грижи при децата. Грижата за хубостта и младостта, и как да ги съхрани жената за дълго, четете в ХУБАВА ЖЕНА. Средните страници на списанието и в 4 брой са за малките читатели – с още конкурси, награди и изненади.
Списание ШАРЕНО се разпространява безплатно в София, Варна, Бургас и Русе. Точките във всеки град са публикувани на сайта www.sharenobg.com, а всички, които искат да получават безплатното четиво за родители и деца по електронната поща, независимо в кой град живеят, могат да пишат на E-mail: abonament.shareno@gmail.com.

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град