покани

Начало | покани | Играй и учи английски, докато се храниш

Играй и учи английски, докато се храниш

Аз детето | 2014-03-20

Играй и учи английски, докато се храниш

Знаят ли английски? А знаете ли какви са добрите маниери по време на хранене и как се прилагат? Ако се чудите какво общо има между двата въпроса, то тогава елате в Сити Център София в събота и разберете по време на безплатните програми ADVANCE in Life.
 
Децата обичат да играят, едва ли има нещо по-естествено от това. Обикновено, времето за игра предоставя на малчуганите възможности да научат различни неща - да се развиват емоционално; да придобият социални умения и т.н. В игрова ситуация всичко изглежда забавно, особено когато става дума за усвояване на чужди езици.
Именно, за да стимулират децата да научат повече, Сити Център София и образователен център Advance стартират програмата ADVANCE in Life. Това е интегрирана част към обучението по английски език и цели да помогне на всеки оучаващ се при постигането на собствено личностно развитие и напредък. Основната й част акцентира върху възпитаването на качества и усъвършенстването на умения, които подпомагат израстването на отделния човек, съдействат за неговото себеутвърждаване и реализация и го определят като успешен.
Програмата е съобразена с различните възрастови групи – деца, ученици, студенти и работещи - и включва теми, свързани с развиване на творческото и иновативно мислене, междуличностното общуване и социални умения и т.н.

Програмата започва на 22 март. Темата ще е „Време за хранене! Готови! На масата!“. Входът е свободен, но изисква предварително записване. Занятията ще се проведат в парти зоната на ет. 3 в Сити Център София.

Програмата е разделена на три модула:

  • от  11:30 до 12:50 за деца между 5 и 6 години
  • от 13:30 до 14:50 за деца между 8 и 9 години (2-ри и 3-ти клас)
  • от 16:00 до 17:20 за деца между 7 и 8 години (1-ви и 2-ри клас)


За да заявите участие, моля да се свържете на е-mail – violeta.tsonkova@aiglincoln.com или на тел. 0882-884-642.

Снимка: sxc.hu



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град