любопитно

Начало | любопитно | Хайде на училище!

Хайде на училище!

Аз-детето | 2004-09-13

Хайде на училище!

Отново е време за училище! Сигурно се чувстваш вдъхновен, радостен – да срещнеш отново своите приятели, съученици, учители! И малко тъжен, че лятото свършва, разбира се.

Първият учебен ден
Той е съпроводен с много вълнения и емоции. Събирате се всички пред училището, децата са различни, пораснали от лятото, празнично облечени, с цветя и добро настроение. Учителите се радват. Някои от тях се представят и говорят как ще премине учебната година. Други канят децата да споделят за отминалото лято. Ще има нови деца – поздрави ги с усмивка! Изслушай речите на директора и учителите с търпение и внимание. Обикновено първият учебен ден не е точно учебен – ще имаш време да си побъбриш на воля с приятелите!

За добро начало
Подготви чантата си от вечерта и сложи в нея всичко необходимо, така ще избегнеш паниката и закъснението сутринта.
Наспи се добре.
Закуси добре.
Отиди с най-любимите си дрехи и голяма усмивка – училището може и да е забавно, но това зависи от теб!

Успешен първи учебен ден!Коментари
2 коментара

мартин узунов, 12 г.,

Публикувано на 15.03.2010

мразя училището,но понякога ми харесва, защото имам множество приятели!

ГАЛЯ , ,

Публикувано на 09.09.2014

УЧИЛИЩЕТО Е ХРАМ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ГО РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ,КОИТО СЕ ОТНАСЯТ КЪМ ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И МЯСТО САМО ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ-ТО УЧИ ! И ПРЕДИ ДА СМЕ СТАНАЛИ КАКВИТО И ДА БИЛО , ВСЕКИ ОТ НАС Е МИНАЛ ОТТАМ-ДА МУ СЕ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ, РЪЦЕТЕ И УШИТЕ.ДА МОЖЕ ДА МИСЛИ .НЕКА ВСИЧКИ РАЗСЪЖДАВАТ, НЕ САМО ДА КОМЕНТИРАТ.УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА НА ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И МАЛЧУГАНИ,КОИТО ЗА 1-ви ПЪТ ЩЕ ВЛЯЗАТ В ХРАМА НА ПОЗНАНИЕТО!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град