Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Хари Потър и Нечистокръвният принц – филмът

Хари Потър и Нечистокръвният принц – филмът

Аз детето | 2009-07-27

Хари Потър и Нечистокръвният принц – филмът

Премиера: 24.07.2009
Екип: Режисьор: Дейвид Йетс; Сценарист: Стив Кловс
В ролите: Даниел Радклиф, Ема Уотсън, Алън Рикман, Хелена Бонам Картър, Рупърт Гринт, Том Фелтън, Дейвид Тюлис, Бони Райт, Франк Дилейн, Евана Линч, Майкъл Гембън, Джим Броудбент

Окуражени от завръщането на Лорд Волдемор, Смъртножадните опустошават световете както на Мъгълите така и на магьосниците и Хогуортс вече не е толкова безопасен, колкото е бил някога.

Хари подозира, че нови опасности може би дебнат и в самия замък. Дъмбълдор е решен да го подготви за наближаващата решителна битка. Той се нуждае от помощта на Хари за да пробият защитата на Волдемор. А също разчита и на помощта на бившия професор по отвари в Хогуортс, Хорас Слъгхорн. За целта Дъмбълдор убеждава стария си колега да се върне на предишната позиция с обещания за повече заплащане, по-голям кабинет….и възможност да преподава на известния Хари Потър.

Междувременно учениците са атакувани от много по-различен противник, след като хормоните превземат укрепленията. Дългото приятелство на Хари с Джини Уизли прераства в нещо повече, на пътя им обаче стои гаджето й Дийн Томас, да не говорим за по-големия й брат Рон. Рон обаче има своя любовна история, за която да се вълнува, с Лавендър Браун, която щедро го дарява с обичта си. Хърмаяни кипи от ревност, но е твърдо решена да не показва чувствата си. На края кутия шоколадови бонбони с любовно биле попада в грешните ръце и променя всичко.



Коментари
8 коментара

Ваиде Ишанина, 12 г.,

Публикувано на 27.07.2009

мн ми харесва

Райна Цветанова, ,

Публикувано на 03.08.2009

много е хубав филма

Неда , 10 г.,

Публикувано на 17.08.2009

Мале ако става въпрос за филм на Harry Поттер аз съм там!!! Прочетох две от книгите и веднага ми стана ясно какво се случва във всичките филми които не съм разбирала до тогава. щях да се прасна от радост. Прочетох ги няколко седмици преди да излезе новия филм за Хари Потар и се учудих че схващам всичко. :Д четох едно интервю с Daniel Радклиф в което той споделя (да не повярваш) че започнал да се отегчава от снимките. Страхотен филм!!!

Боряна Григорова, 11 г.,

Публикувано на 25.08.2009

винаги съм харесвала филмите за хари потър само заради главният герой

Рени , 13 г.,

Публикувано на 05.09.2009

Обожавам филмите и книгите за Хари Потър!

Никол Николова, 10 г.,

Публикувано на 19.11.2009

Ние с нашия клас една събота бяхме на кино и гледахме филмът на Хари Потър тоест (нечистокръвният принц)препоръчвам ви да го гледате !Няма да съжалявате.

анонимната , ,

Публикувано на 26.11.2009

хари потър поредицата е върхът трябва да я гледате но ако не я гледате ще съжалявате казвам ви го айде чао чао

Руки , ,

Публикувано на 27.12.2009

Ихха...книгите и филмите са просто върхът.Особено книгите бяха толкова интересни че ги изчетох и седемте за има няма 1 месец x].Просто съм пленена

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град