важните неща

Начало | важните неща | Галя е единственият човек, който ме разбира

Галя е единственият човек, който ме разбира

Инна Петкова, 14 г., Монтана | 2008-11-07

Моята най-добра приятелка се казва Галя.. Може би тя е единственият човек, който ме разбира след семейството ми.. С нея мога да споделям всичко, дори когато съм в беда, тя знае точните думи.. Винаги застава на моя страна, няма значение какво твърдят другите.. Преди да я срещна имах приятелка, която не беше такава, за каквато се представя.. Няма да казвам име,... защото тя не го заслужава. И до ден днешен съм щастлива, че я срещнах и се опознахме... ако не я бях срещнала, може би щях да си остана в лъжа с предишната ми приятелка.
С това писмо искам да покажа и да кажа на всичките млади хора днес.. да ценят това което имат до тях, защото някои хора и това нямат. Някой тайно се надяват някой ден да срещнат своята сродна душа. Надявам се, че с това писмо съм заинтригувала много млади и отчаяни хора. Не се отчайвайте, а ценете своя приятел!.. И като за край искам да кажа, че Галя е човекът, който наистина ми показа какво е най-добър приятел.

Участва в конкурса "Моят най-добър приятел"

Коментари
1 коментар

Р алз, 12 г.,

Публикувано на 04.07.2010

Прекрасно е.Разчувства ме,наистина.И мен са ме предавали приятелки,знам какво е.Важното е че сега си намерила на кого да се довериш.Бъдете щастливи,обичайте се,ценете се и не забравяйте,че винаги трябва да сте сплотени.Не се карайте за глупости и общо взето... продължавайте в същия дух. ;-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град